Libnet.ro
UNICEF

01:05

Din nou probleme pentru Iker Casillas. Sotia lui a fost diagnosticata cu cancer

Adevărul Adevărul,
Din nou probleme pentru Iker Casillas. Sotia lui a fost diagnosticata cu cancer

Dupa ce fostul portar al lui Real Madrid a suferit un infarct in urma cu trei saptamani, o noua dramas-a abatut asupra famileii acestuia. continuă pe Adevărul

Din nou probleme pentru elicopterul Vioricai Dancila: aterizare cu peripetii in Gorj, din cauza unor vaci

Premierul Viorica Dancila a facut duminica o vizita in judetul Gorj, insa, in localitatea Polovragi, elicopterul in care se afla sefa Guvernului a avut peripetii la aterizare, relateaza Digi24.

Marturia socanta facuta de sotia lui Iker Casillas la doar trei saptamani de la infarctul acestuia (FOTO)

La doar cateva saptamani dupa ce Iker Casillas, portarul de la FC Porto, a suferit un infarct, sotia acestuia a dezvaluit marti ca sufera de cancer ovarian, relateaza Daily Mail. Sara Carbonero a facut anu.

Iohannis ataca din nou Guvernul: A luat masuri hazardate, cu mesaje adverse pentru investitorii straini / ii cunoastem pe cei care nu lupta, cu adevarat, cu birocratia si coruptia. Doar cauta sa perpetueze o economie de clan

Presedintele Klaus Iohannis ataca din nou Guvernul, criticand digitalizarea scazuta a economiei si a administratiei publice, care arata ca lucrurile trebuie schimbate rapid. El a spus ca Executivul a luat masuri hazardate si intempestive, fara o minima fundamentare, si a avut mesaje adverse pentru investitorii straini, avertizandu-i pe guvernanti sa nu sacrifice viitorul nostru economic vanzand oamenilor doar iluzii statistice.

Alina Sorescu si Alexandru Ciucu, din nou parinti. PRIMELE IMAGINI - Cum o cheama pe micuta?

Alina Sorescu si Alexandru Ciucu au devenitparinti din nou. Dedata aceasta insa au devenit parintii spirituali ai fetiteicuplului pentru care cei doi au fost nasi de cununie, in urma cu.

Scarlett Johansson s-a logodit din nou! Cine este norocosul!

Scarlett Johansson s-a logodit cu barbatul care ii sta alaturi deja de 2 ani, Colin Jost. Cei doi au recunoscut public ca au planuri de nunta! Iata aici toate detaliile! .

Un barbat din Piatra-Neamt si-a batut sotia de mai multe ori. Ultima data, femeia avea ordin de protectie cand barbatul s-a intors acasa si a inceput sa o loveasca din nou. Ce a urmat

Un barbat in varsta de 66 ani, din Piatra-Neamt, a fost retinut si urmeaza sa fie prezentat, marti, instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva, fiind acuzat ca si-a agresat sotia in mod re.

Theresa May propune organizarea unui nou referendum pentru Brexit

Premierul britanic Theresa May a anuntat marti ca guvernul sau va include in proiectul de lege pentru retragerea din Uniunea Europeana cerinta ca parlamentarii sa voteze asupra organizarii unui nou referendum pe tema Brexit, informeaza Agerpres. ro.

Lotul Argentinei pentru Copa America: Aguero si Dybala revin, Icardi lipseste din nou

Selectionerul Lionel Scaloni a anuntat, marti, lotul Argentinei pentru Copa America, in care se afla Sergio Aguero de la Manchester City, dar lipseste Mauri Icardi de la Internazionale Milano.

Halep spera sa castige, din nou, turneul de la Roland Garros

Simona Halep a declarat inaintea plecarii la Paris, ca isi doreste din tot sufletul sa castige pentru a doua oara consecutiv turneul de Mare Slem de la Roland Garros, ceea ce i-ar aduce si un premiu de 2,3 milioane de euro.

Eurocandidatul PSD Tudor Ciuhodaru: De ce sa nu avem din nou vaccinuri romanesti, sigure si ieftine?

Eurocandidatul PSD Tudor Ciuhodaru a afirmat, marti, ca Un proiect pe care l-am trecut cu greu prin Parlamentul Romaniei, primind amenintari multiple, pentru ca era Big Pharma in spate si interese mari.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2821 seconds )