Libnet.ro
UNICEF

01:05

Da, din pacate e adevarat... Medicii au facut ANUNTUL TRIST, Cristi Borcea e in stare de SOC: Este vorba de fosta sa sotie, Mihaela Borcea...

B1 B1,
Da, din pacate e adevarat... Medicii au facut ANUNTUL TRIST, Cristi Borcea e in stare de SOC: Este vorba de fosta sa sotie, Mihaela Borcea...

Mihaela Borcea, fosta sotie a lui Cristi Borcea, a facut o dezvaluire dureroasa despre trecutul ei. continuă pe B1

Oana Radu, mesaj disperat pentru iubitul ei, dupa ce a fost stropit cu benzina. Medicii au facut anuntul

Iubitul Oanei Radu este in stare grava la spital, dupa ce a fost stropit cu benzina si ars de viu. Cantareata le-a dat vestea trista fanilor si prietenilor sai, mai apoi a facut anuntul dureros. Ce apel a facut artista catre toti cei care o cunosc si nu numai? Oana Radu, apel disperat catre fanii .

Doliu teribil in muzica populara! A MURIT ARTISTUL iubit de milioane de romani! Din pacate a facut infarct

O veste tragica zguduie lumea muzicii populare. Din pacate, cantaretul Daniel Siminic a murit in urma unui infarct. Vestea trista a fost data de Andrada Barsauan, care avea un proiect muzical in colaborare cu.

S-A TERMINAT! SFARSITUL era inevitabil! Pelinel a facut ANUNTUL! Borcea a primit LOVITURA DE GRATIE!

Valentina Pelinel treceprin momente cumplite de cand sotul ei, Cristi Borcea, a ajuns din nou la inchisoare! De aceasta data, a primit o sentinta crunta, si anume, va trebui sa stea ani buni.

S-a terminat! Suferinta a luat sfarsit! Oana Lis a facut anuntul in lacrimi: Din pacate e vorba de Viorel Lis...

Oana Lis si Viorel Lis trec printr-o perioada foarte grea, din cauza problemelor e sanatate ale fostului edil.

Rezultatele ADN pentru oasele din padurea de langa Caracal. Anuntul INML

INML va face publice rezultatele testelor AND pentru oasele gasite de anchetatori in padurea de langa Caracal, in urma pistei indicate de Dinca. Pana in acest moment, se cunoaste ca ramasitele apartin unei tinere cu varsta cuprinsa intre 15 19 ani. Dat fiind ca oamenii legii au gasit un femur aproape intreg, medicii legisti .

Anunt BOMBA facut Pavel Bartos: Din pacate acum totul se confirma... (FOTO)

Pavel Bartos, unul dintre cei mai cunoscuti prezentatori din Romania, nu se limiteaza doar la cariera din televiziune. Chiar daca este gazda emisiunilor Vocea Romaniei si Romanii au talent, el este si actor.

Doliu urias in muzica populara romaneasca: Artistul iubit de milioane de romani a murit... Din pacate a facut infarct

Muzica populara este zguduita de o noua veste tragica! Interpretul Daniel Siminic a murit in urma unui infarct. Cea care a facut cumplitul anunt este cantareata Andrada Barsauan, care avea un proiect in.

Dupa MOARTEA Ionelei Prodan, o NOUA DRAMA loveste muzica populara: Da, din pacate e vorba de indragita ELENA MERISOREANU...

Elena Merisoreanu isi ascunde foarte bine varsta de 70 de ani pe care o are, dar o ajuta si operatiile estetice pe care si le-a facut de-a lungul timpului. Artista de muzica populara a fost criticata.

Trump a facut anuntul cu privire la partenerul sau de cursa pentru alegerile prezidentiale din 2020

Presedintele american Donald Trump anunta ca vicepresedintele Mike Pane ramane partenerul sau de echipa in campania in vederea alegerilor prezidentiale din noiembrie 2020, relateaza Reuters.

Marele fotbalist a facut anuntul neasteptat! Se retrage din activitate! Fanii, in stare de soc

Retragerea momentului in fotbalul englez! Fostul international englez Ashley Cole, in varsta de 38 de ani, si-a anuntat, duminica, retragerea din activitatea sportiva. Dupa ce am reflectat mult, am consid.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2446 seconds )