Libnet.ro
UNICEF

10:46

Din PACATE, este vorba de Andreea Marin: Medicii au facut ANUNTUL, dupa ce vedeta a ajuns la SPITAL...

B1 B1,
Din PACATE, este vorba de Andreea Marin: Medicii au facut ANUNTUL, dupa ce vedeta a ajuns la SPITAL...

Andreea Marin a mers la spital pentru cateva investigatii, dupa ce ar fi acuzat probleme cu inima. Ea si-a anuntat fanii, printr-un mesaj pe retelele sociale, ca urmeaza sa ia o pauza pentru a se. continuă pe B1

Anuntul trist a fost facut: Din pacate este vorba de indragita cantareata Cornelia Catanga...

Cornelia Catanga, in varsta de 60 de ani, a ajuns zilele trecute, la Spitalul de urgenta pentru boli oftalmologice din Bucuresti, cu tensiune oculara. Nu mai vedeam bine, ma durea capul ingrozitor. Am.

Anuntul TRIST care a SOCAT pe toata lumea: Din pacate, este vorba despre Smiley...

In ciuda eforturilor uriase pe care le face, Smiley nu primeste niciun leu pentru traditionalul spectacol anual de la Arenele Romane. Din acest motiv, el ajunge uneori in conflict cu fratele sau, Filip, care e.

Fanii sunt in lacrimi, din pacate este vorba de SMILEY si PAVEL BARTOS: PRO TV tocmai a facut anuntul...

Noul sezon al emisiunii Vocea Romaniei aduce multe schimbari. Dupa ce s-a anuntat ca Irina Rimes o va inlocui pe Loredana Groza si, totodata, nici Adrian Despot nu va mai avea scaun de jurat, se pare ca.

Din PACATE, este vorba de indragitul actor Marian Ralea: SUFERINTA PROFUNDA...

Cunoscutul Magician, pe numele sau real Marian Ralea, a marturisit ca iubeste copiii enorm si si-ar fi dorit sa aiba si el, dar dragostea pentru scena teatrului l-a determinat sa puna familia pe locul doi. Cu.

Din pacate este adevarat: ANTONIA a fost inlocuita! Ce decizie a luat acum ALEX VELEA...

Vincenzo Castellano, fostul partener de viata al Antoniei, are o noua iubita romanca, total diferita de fosta sa sotie. Anuntul are loc in contextul in care Vincenzo se pare ca incearca sa mearga mai.

Este VIRALUL zilei! Imaginea cu care Andreea Marin si-a SOCAT fanii la 42 de ani (FOTO)

Andreea Marin le-a aratat prietenilor virtuali, intr-o fotografie, cum arata nemachiata. Doar cerul mai sus decat noi. intinde mana, deschide sufletul si mintea. il poti atinge. Acum, este.

Razboi TOTAL intre Stefan Banica jr. si Andreea Marin: De la ce a pornit conflictul... (FOTO)

Oamenii de succes sunt pasionati de masini scumpe si puternice. Este si cazul celor doua vedete Andreea Marin si Stefan Banica Jr. - care, si in timpul casatoriei si dupa divort, s-au duelat.

NIMENI nu se astepta la asta! SCHIMBAREA facuta de Andreea Marin a luat prin SURPRINDERE pe toata lumea... (FOTO)

Andreea Marin a purtat iar o peruca la un eveniment. Daca in urma cu doar cateva zile era blonda, acum vedeta e bruneta, cu par lung si cu breton. Marin a anuntat sfarsitul unei campanii in care a fost im.

Andreea Marin, in lacrimi alaturi de o supravietuitoare a cancerului. Vedeta s-a demachiat in direct, urmand gestul pacientei VIDEO

Andreea Marin, care a fost gazda unui eveniment medical, nu si-a putut stapani lacrimile in momentul in care o pacienta, chemata din public, a renuntat la peruca pe care o purta, dar si la machiaj.

SOC TOTAL! Andreea Marin SI-A DAT JOS PERUCA, la televizor! Uite cum arata, de fapt (FOTO)

Andreea Marin a renuntat la propria imagine pentru o cauza nobila! Vedeta TV a fost la Vorbeste lumea alaturi de o tanara diagnosticata cu cancer limfatic pe care a ales sa o sustina neconditionat.

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )