Libnet.ro
UNICEF

16:45

Din pacate a MURIT.... Anuntul trist a fost facut: , in doliu...

B1 B1,
Din pacate a MURIT.... Anuntul trist a fost facut: , in doliu...

A primit o veste trista in emisiunea sa. Unul dintre concurentii emisiunii Te iubesc de nu te vezi a incetat din viata. si-a stapanit cu greu lacrimile, in timpu. continuă pe B1

Au pregatit parastasul... Anuntul TRIST a fost facut: Din pacate e vorba de indragita vedeta Nea Marin, de la Antena 1...

Concurentii din cadrul emisiunii Poftiti la Nea Marin! au fost nevoiti sa pregateasca un. parastas! Astfel, Gina Pistol, Margherita de la Clejani si fratii Morosanu, Catalin si.

Din pacate, VESTEA TRISTA a fost facuta...Anca Serea, GRAVE probleme de sanatate

Anca Serea are grave probleme de sanatate cauzate de lipsa somnului si a mancarii putine. Sotia solistului Adrian Sina, mama a cinci copii, a declarat ca nu mereu viata ei e roz si ca uneori.

I-am aprins O LUMANARE... SOC! Anuntul trist a fost facut chiar de OANA LIS: Din pacate fostul primar VIOREL LIS...

Dupa ce s-a spus ca este pe moarte, Viorel Lis a avut prima aparitie publica. in urma cu ceva timp, sotia lui, Oana Lis, a dezvaluit ca fostul edil nu prea mai poate sa vorbeasca si ca el comunica mai.

E ca si mort... Anuntul trist a fost facut chiar de Oana: Din pacate e vorba de fostul primar Viorel Lis...

Desi Oana Lis a promis ca-i va fi alaturi sotului sau la bine si la rau, se pare ca vedeta se comporta de parca el nu ar exista. Potrivit celor mai noi informatii aparute in lumea mondena, sotia lui.

Ramas bun Viorel... Oana Lis a facut anuntul trist: Din pacate fostul primar Viorel Lis...

Oana Lis a dezvaluit ca in trecut a suferit atat de mult si a fost atat de complexata din cauza kilogramelor in plus, incat chiar s-a gandit sa-si puna capat zilelor. in primul rand aveam momente c.

Din pacate medicii au facut anuntul trist: Boala actorului Mihai Bendeac e INCURABILA...

Mihai Bendeac e un actor ambitios, cu pareri ferme si de multe ori radicale. Pentru a face ceea ce ii place, a renuntat cu inima usoara la viata de familie, s-a salvat din depresii si a muncit pe branci. Desi.

A murit... , in lacrimi... Din pacate este vorba despre...

Si echipa de la emisiunea Te iubesc de nu te vezi sunt in doliu. Unul dintre participantii de la show s-a stins din viata. si-a stapanit cu greu lacrimile, in timpul.

Ai o masina DACIA pe motorina? Din pacate anuntul SOC tocmai a fost facut...

Vanzarile de masini diesel vor scadea de la 60% din piata in 2017 la 20% in urmatorii ani, este de parere Hakim Boutehra, directorul de vanzari de la Dacia. Trecerea la noile standarde WLTP alaturi de.

DRAMA fara margini in familia Smiley: E vorba de iubita sa... Din pacate Antena 1 a facut anuntul...

Gina Pistol a primit o veste proasta din partea Antena 1, aceasta fiind inlocuita in cadrul emisiunii Asia Express de catre Liviu Varciu si Andrei Stefanescu. Desi a prezentat prima editie a reality s.

Doliu in lumea presei! Un celebru jurnalist a fost ucis

Mario Gomez, jurnalistul cotidianului El Heraldo de Chiapas, in varsta de 35 de ani, a fost asasinat vineri in statul Chiapas din sudul Mexicului. Anuntul a fost facut de angajatorul sau. Jurnalistul a fost.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,254 seconds )