Libnet.ro
UNICEF

12:15

Diplomata Kelly Knight Craft, nominalizata pentru functia de ambasadoare la ONU

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Diplomata Kelly Knight Craft, nominalizata pentru functia de ambasadoare la ONU

Presedintele american Donald Trump a nominalizat-o pe diplomata Kelly Knight Craft in postul de ambasadoare a Statelor Unite la ONU. continuă pe Ziarul Bursa

Donald Trump o nominalizeaza pe diplomata Kelly Knight Craft in postul de ambasadoare la ONU

Presedintele american Donald Trump a nominalizat-o pe diplomata Kelly Knight Craft in postul de ambasadoare a Statelor Unite la ONU, in locul lui Nikki Haley, dupa retragerea-surpriza a fostei purtatoare de cuvant a Departamentului american Heather Nauert, relateaza AFP.

Donald Trump o propune pe Kelly Craft pentru functia de ambasador SUA la ONU

Presedintele american Donald Trump a nominalizat-o vineri pe Kelly Craft, actual reprezentant american in Canada, pentru functia de ambasador SUA la Natiunile Unite, relateaza site-ul agentiei Reuters citat de Mediafax.

Desi Romania are deja un candidat pentru functia de procuror-sef european, Ministerul Justitiei CAUTA noi candidati. Iar criteriile de selectie DIFERA de cele ale Comisiei

Ministerul Justitiei a declansat procedura de selectie a candidatilor care vor fi desemnati in numele Romaniei pentru functia de procuror-sef european, se arata intr-un comunicat de pe pagina oficiala a.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )