Libnet.ro
UNICEF

23:15

Directorul fermei de porci a fiului lui Dragnea a fost condamnat la 7 ani de nchisoare pentru evaziune fiscala

Hotnews Hotnews,
 Directorul fermei de porci a fiului lui Dragnea a fost condamnat la 7 ani de nchisoare pentru evaziune fiscala

Dumitru Misu, directorul general al fermei de porci din Teleorman unde actionar majoritar a fost fiul lui Liviu Dragnea, a fost condamnat joi de Tribunalul Bucuresti la 7 ani de inchisoare pentru savarsirea infractiunii de evaziune fiscala, transmite Agerpres. continuă pe Hotnews

Directorul fermei de porci care a apartinut fiului lui Dragnea, condamnat la sapte ani de inchisoare pentru evaziune fiscala

Dumitru Misu, directorul general al unei ferme de porci din Teleorman unde actionar majoritar a fost fiul lui Liviu Dragnea, a fost condamnat joi de Tribunalul Bucuresti la 7 ani de inchisoare pentru evaziune fiscala. Decizia instantei nu este definitiva.

Un tanar din Prahova, care a incercat sa ucida un politist, a fost condamnat la inchisoare

Un tanar din Prahova, care in anul 2017 a incercat sa ucida un politist, a fost condamnat la inchisoare. Acesta a fost acuzat de tentativa de omor, ultraj si conducere fara permis. Ionut Simion, din comun.

Brasoveanul care si-a omort familia anul trecut a fost condamnat la nchisoare pe viata / Decizia nu este definitiva

Barbatul din Brasov care si-a ucis familia in luna martie a anului trecut a fost condamnat la inchisoare pe viata de judecatorii Tribunalului pentru Minori si Familie Brasov, scrie Observatorul de Brasov. Decizia nu este definitiva. Daca sentinta va ramane definitiva, barbatul va mai fi obligat sa achite daune morale de cate 75. 000 de euro socrilor sai si 45. 000 de euro cumnatei sale.

S-a predat singur la Politie dupa ce a aflat ca a fost condamnat definitiv la o pedeapsa privativa de libertate

Un barbat de 32 de ani a fost incarcerat in Penitenciarul de Maxima Siguranta Galati pentru executarea unei pedepse stabilite de Judecatoria Faurei. in aceeasi zi a ajuns in penitenciar un alt tanar de 29 de ani, condamnat definitiv pentru lovire si alte violente.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )