Libnet.ro
UNICEF

11:45

Ce va discuta Liviu Dragnea cu Timmermans la Madrid?

Adevărul Adevărul,
Ce va discuta Liviu Dragnea cu Timmermans la Madrid?

Daca se va confirma, informatia prezentata acum de colegii de la EURACTIV este extrem de interesanta: Liviu Dragnea va merge la Congresul socialistilor europeni care se va desfasura la Madrid. Un congres care, pana in acest moment, are un program inconjurat de o discretie completa, pe situl lor oficial neaparand acum numele vreunui invitat, cu exceptia lui Frans Timmermans. continuă pe Adevărul

Liviu Dragnea: Daca presedintele va refuza noile propuneri de ministri o sa ne intrunim din nou si o sa luam o deciziei mai apasata (VIDEO)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat marti seara, dupa sedinta Comitetului Executiv al partidului, ca daca presedintele Klaus Iohannis va refuza noile propuneri de ministri, liderii social-democrati se vor re.

Liviu Dragnea, intrebat daca Romania ar trebui sa o sustina pe Kovesi: Nu suntem la Eurovision

Liviu Dragnea a fost intrebat daca Romania ar trebui sa o sustina candidatura Laura Codruta Kovesi la sefia Parchetului European, iar raspunsul liderului PSD a fost ca nu suntem la.

Liviu Dragnea explica de ce l-a bagat in sedinta pe Tudorel Toader (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat, luni, ca l-a bagat pe Tudorel Toader in sedinta pentru a explica ce se intampla daca se depasesete interimatul de 45 de zile la un minister. Ne-a adus si o decizie a CCR si.

LIVIU DRAGNEA: OUG pe justitie este in regula si era necesara

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, ieri seara, dupa sedinta CEx, ca ordonanta de modificare a legilor justitiei nu are nicio legatura cu el, dar s-a uitat pe textul acesteia si crede ca este in regula si ca era necesara.

VIDEO Liviu Dragnea, dupa ce Oprisan a cerut Congres pentru conducerea PSD: Total inoportun / Despre OUG a lui Tudorel Toader: Nu stiam de ea, dar am citit-o, e n regula

Seful PSD, Liviu Dragnea, a declarat marti seara ca nu este oportuna acum o discutie despre organizarea unui Congres al partidului, dupa ce Marian Oprisan a cerut acest lucru, avand in vedere ca mandatul lui Dragnea se incheie la sfarsitul acestui an. intr-o conferinta de presa sustinuta la finalul sedintei conducerii partidului, Dragnea a spus ca nu stia despre ordonanta de urgenta pentru modificarea legilor Justitiei, aprobata de Guvern, dar a citit-o si este in regula.

UPDATE Procesul n care Liviu Dragnea a fost condamnat la trei ani si jumatate de nchisoare - o noua amnare dupa ce liderul PSD a anuntat instanta ca vrea sa fie audiat. Un nou termen, n 18 martie

Magistratiii instantei supreme au dispus luni o noua amanare in dosarul privind angajarile fictive de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului DGASPC) Teleorman, in care liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat in prima instanta la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare. Dosarul a fost amanat de mai multe ori, incepand din septembrie anul trecut, din cauza controverselor privind constituirea completurilor de cinci judecatori de la inalta Curte de Casatie si Justitie. La termenul de luni, Liviu Dragnea a cerut sa fie audiat, iar magistratii au fixat un nou termen pentru 18 martie.

Liviu Dragnea nu s-a prezentat la Curtea Suprema. Judecata in dosarul angajarilor fictive poate incepe efectiv

Apelul lui Liviu Dragnea la condamnarea la 3 ani si 6 luni de inchisoare, dictata in prima instanta de Curtea Suprema, poate incepe efectiv dupa mai bine de 5 luni de tergiversari. Desi initial primul termen al acestui proces a fost pe 8 octombrie, liderul PSD a contestat cu succes modul de formare al completului de 5 judecatori ce urmeaza sa pronunte o sentinta definitiva. Dragnea nu s-a prezentat luni la Curtea Suprema.

Procurorul general Augustin Lazar trebuie sa decida vineri cine face ancheta Tel Drum cu Liviu Dragnea: DNA sau Sectia pentru magistrati?

DNA a declansat un conflict de competenta si a solicitat procurorului general al Romaniei sa decida cine face ancheta Tel Drum in care este investigat liderul PSD, Liviu Dragnea, au declarat surse judiciare.

Protestatarul etichetat Securila de catre Liviu Dragnea ii cere acestuia daune morale de 45.000 de lei

Protestatarul Marian Morosanu, poreclit Ceausescu, a depus, miercuri, la Judecatoria Sectorului 3, o cerere de chemare in judecata a liderului PSD Liviu Dragnea, caruia ii cere daune morale de 45. 000 de lei pentru ca i s-a adresat cu apelativul de Securila.

PNL denunta o tentativa de FRAUDARE A ALEGERILOR. Declaratii BOMBA depre intentia lui Liviu Dragnea

PNL acuza PSD ca intentioneaza sa fraudeze alegerile de anul acesta. Liberalii spun ca Liviu Dragnea l-a numit pe deputatul PSD Mircea Draghici la sefia Autoritatii Electorale Permanente pentru a-i face.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2375 seconds )