Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce au discutat Ponta, Dancila si Tariceanu: Liderul Pro Romania, prima reactie dupa intalnirea cu omologii sai de la PSD si ALDE

B1 B1,
Ce au discutat Ponta, Dancila si Tariceanu: Liderul Pro Romania, prima reactie dupa intalnirea cu omologii sai de la PSD si ALDE

Victor Ponta, liderul Pro Romania, sustine ca nu a luat nicio decizie in ceea ce priveste candidatul pentru Cotroceni sau o eventuala colaborare politica, in urma discutiilor cu Viorica Dancila, sefa PSD,. continuă pe B1

Conditiile lui Ponta pentru Tariceanu: Daca ALDE iese de la guvernare sigur ca a doua zi... nu, peste o ora, pot sa vorbesc cu ei si sa facem un grup mai mare

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, spune, intrebat despre o eventuala alianta cu partidul lui Calin Popescu Tariceanu, ca nu are cum sa sustina ALDE atat timp cat este la guvernare. Ponta e gata sa-l sustina insa pe Tariceanu daca partidul lui iese de la guvernare: Daca ALDE iese de la guvernare sigur ca a doua zi. nu, peste o ora, pot sa vorbesc cu ei si sa facem un grup mai mare. El nu exclude nici sa sustina PSD, daca vor sa-si faca un guvern mai bun, vor sa restructureze administratia, nu doar guvernul.

Ponta: Cand sunt intrebat despre PSD, raspund cu fraza faimoasa Am venit sa va spun ca pe mine sa nu va bazati! Ce conditie ii pune lui Tariceanu, in schimbul sustinerii la prezidentiale (VIDEO)

Victor Ponta ii spulbera planurile Vioricai Dancila. Liderul Pro Romania spune ca nu o va sustine pe Dancila pentru o candidatura la alegerile prezidentiale. Ar face, insa, o alianta cu ALDE, daca.

Ponta, dupa ce s-a intalnit cu Dancila si Tariceanu: Evident ca nu am luat nicio decizie privind candidaturi sau colaborari politice

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, spune ca a avut luni discutii informale cu Viorica Dancila si Calin Popescu Tariceanu. Evident ca nu am luat nicio decizie privind candidaturi sau colaborari politice, scrie Ponta pe Facebook.

Detalii de ultima ora din timpul intalnirii Dancila-Tariceanu-Ponta

Codrin Stefanescu a relatat, luni, la Editie speciala, ce s-a intamplat in timpul negocierilor PSD cu ALDE si Pro Romania pentru desemnarea candidatului stangii la prezidentiale. E un fel de Nu te.

Prezidentiale 2019. PSD, refuzat de Pro Romania si ALDE privind candidatul comun

Negocierile purtate de premierul Viorica Dancila cu liderii ALDE si Pro Romania, Calin Popescu-Tariceanu, respectiv Victor Ponta, nu au dat roade pentru PSD, fiecare dintre formatiuni fiind decise sa vina cu propriul candidat pentru prezidentialele din toamna, cu toate ca se vehicula ideea unui candidat comun.

Gabriela Firea vrea un nou USL pentru prezidentiale: O alianta electorala PSD-ALDE cu Pro Romania

Gabriela Firea considera ca o solutie pentru candidatura la prezidentiale este crearea unei aliante electorale intre PSD-ALDE si Pro Romania si sa fie desemnat pentru cursa cel mai bine plasat candidat, insa pana in prezent nici nu a fost discutata aceasta optiune, relateaza Mediafax.

Viorica Dancila, discutii cu Victor Ponta si Calin Popescu Tariceanu: Maine, PSD va decide candidatul propriu

Premierul Viorica Dancila a anuntat luni seara ca a avut o intalnire cu liderul Pro Romania, Victor Ponta, si cu presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, cu care a discutat despre un posibil acord de.

Ponta, dupa discutia cu Dancila si Tariceanu: Nu am luat o decizie de colaborare

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a scris luni pe Facebook ca a avut o discutie informala cu presedintii PSD si ALDE, Viorica Dancila respectiv Calin Popescu Tariceanu, in care au discutat despre asigurarea unei guvernari. Cat despre alegerile prezidentiale, Ponta a subliniat ca nu s-a luat nicio decizie in favoarea unei candidaturi comune sau colaborari politice intre cele trei partide.

Victor Ponta, prima reactie dupa consultarile cu Viorica Dancila

Victor Ponta a venit cu o prima reactie dupa intalnirea cu Viorica Dancila, privind candidatul pentru prezidentiale. Liderul PRO Romania sustine ca inca nu s-a ajuns la nicio discutie, iar formatiunea.

VICTOR PONTA: Am avut discutii informale cu Dancila si Tariceanu

Presedintele PRO Romania, Victor Ponta, a anuntat luni ca a avut discutii informale cu liderii PSD si ALDE - Viorica Dancila si Calin Popescu-Tariceanu, precizand ca nu s-a luat nicio decizie privind candidaturi sau colaborari politice.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )