Libnet.ro
UNICEF

14:30

Discutiile despre Brexit continua in Marea Britanie, dupa blocajul de la Bruxelles. Ce au spus Michel Barnier si Boris Johnson despre negocieri

B1 B1,
Discutiile despre Brexit continua in Marea Britanie, dupa blocajul de la Bruxelles. Ce au spus Michel Barnier si Boris Johnson despre negocieri

Discutiile despre Brexit dintre Uniunea Europeana UE) si Marea Britanie vor fi reluate, luni, in conditiile in care negocierile au intrat intr-un blocaj, saptamana trecuta, iar cele doua parti raman cu. continuă pe B1

Romanii care pleaca in Marea Britanie dupa 10 iulie sunt obligati sa stea in autoizolare. Decizia autoritatilor de la Londra

Romania nu a fost inclusa de Guvernul de la Londra pe lista celor 59 de tari consideate cu risc redus. Astfel, romanii care merg in Marea Britanie dupa 10 iulie sunt obligati sa se autoizoleze. in schimb, guvernul de la Londra a inclus pe lista Vietnam si Coreea de Sud, state pe care le-a si laudat pentru masurile anti-Covid.

E OFICIAL: Marea Britanie nu ridica restrictiile de calatorie pentru romani

Romania nu a fost inclusa de Guvernul de la Londra pe lista celor 59 de tari consideate cu risc redus. Astfel romanii care merg in Marea Britanie dupa 10 iulie sunt obligati sa se autoizoleze, scrie Digi24.

Pub-urile si restaurantele din Marea Britanie s-au redeschis. Expertii in Sanatate Publica: Riscurile sunt prea mari

Marea Britanie a anulat restrictiile pentru restaurantele si pub-urile din orase, dupa trei luni de suspendare a activitatii, in contextul pandemiei de COVID-19. Mai mult, noul pachet de relaxare a restrictiil.

MAREA BRITANIE: Huawei trebuie sa respecte conditii clare pentru a fi implicata in constructia retelei 5G

Grupul chinez Huawei trebuie sa respecte conditii clare pentru ca Marea Britanie sa ii permita in continuare sa fie implicat in dezvoltarea infrastructurii de telecomunicatii 5G, a declarat ministrul Sanatatii, Matt Hancock, in urma unei informatii potrivit careia accesul Huawei la acest proiect va fi blocat.

Tensiuni la nivel mondial! China atentioneaza Marea Britanie sa evite implicarea in afacerile sale interne

Administratia de la Beijing a atentionat Marea Britanie sa evite implicarea in afacerile interne ale Hong Kong-ului, avertizand ca vor exista consecinte grave daca Guvernul de la Londra va considera China un stat ostil.

Marea Britanie se razgandeste in privinta Huawei: de ce renunta la aceasta pentru implementarea 5G

Marea Britanie revizuieste decizia pe care o luase in ianuarie, prin care anunta ca va permite Huawei sa participe la licitatia 5G din tara. Acum, Regatul Unit pare sa renunte la compania.

Marea Britanie aloca 8,4 milioane de lire sterline pentru o analiza a efectelor COVID-19 pe termen lung asupra pacientilor

Marea Britanie a anuntat ca va investi 8,4 milioane de lire sterline 10 milioane de dolari) pentru un studiu ce va analiza efectele pe termen lung ale coronavirusului asupra pacientilor, noteaza Reuters. Astfel,.

Marea Britanie, 500 de milioane de lire pentru un potential vaccin anti Covid

Marea Britanie este aproape sa accepte un acord de furnizare de 500 de milioane de lire sterline 624 milioane de dolari) cu Sanofi si GlaxoSmithKline pentru 60 de milioane de doze din potentialul lor vaccin COVID-19, a raportat Sunday Times.

Marea Britanie mentine restrictiile pentru cetatenii romani

Ministerul Afacerilor Externe MAE) anunta ca Marea Britanie mentine restrictiile pentru cetatenii r.

Marea Britanie renunta la regulile de carantina pentru persoanele care sosesc din zeci de tari, inclusiv Franta, Spania, Italia si Germania

Normele privind carantina in Marea Britanie au fost abrogate pentru calatorii din zeci de tari - inclusiv Franta, Spania, Italia si Germania. Aceasta inseamna ca persoanele care sosesc din aceste tari,.

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )