Libnet.ro
UNICEF

14:30

Disidentii ALDE, manevra inainte de turul doi al alegerilor prezidentiale. Ce se intampla cu cel mai nou partid aparut pe piata politica

Antena3 Antena3,
Disidentii ALDE, manevra inainte de turul doi al alegerilor prezidentiale. Ce se intampla cu cel mai nou partid aparut pe piata politica

O surpriza uriasa are loc chiar inainte de turul doi al alegerilor prezidentiale. Ar putea lua nastere un nou partid, acum, chiar inainte de batalia finala. Disidentii ALDE fac sedinta. Este prima. continuă pe Antena3

Alianta USR-PLUS isi indeamna simpatizantii sa voteze cu Klaus Iohannis in turul doi al alegerilor prezidentiale

Alianta USR-PLUS ii indeamna pe membrii si simpatizantii sai sa participe la turul al doilea al alegerilor prezidentiale din 24 noiembrie si sa voteze cu Klaus Iohannis, potrivit unui comunicat de presa al celor doua formatiuni.

Mesajul unui primar PSD catre cetateni pentru turul doi al alegerilor. Votati cum va duce constiinta

Mihai Neata, primarul social-democrat al comunei vrancene Milcovul se afla la al doilea mandat de edil. in primul tur al alegerilor prezidentiale, Viorica Dancila, candidatul partidului pe care il reprezinta, a fost invins in mod clar in comuna sa de Klaus Iohannis, candidatul liberalilor.

Cum va arata buletinul de vot pentru turul doi al alegerilor prezidentiale. BEC a dat aprobarea

Antena 3 a prezentat cum va arata buletinul de vot pentru turul al doilea al alegerilor prezidentiale. Documentul a fost aprobat vineri de Biroul Electoral Central. Primul candidat care apare pe pagina este Klaus.

TEODOR MELESCANU O voi sustine si in turul doi al alegerilor pe Viorica Dancila

Presedintele interimar al Partidului Forta Nationala PFN), Teodor Melescanu, a declarat ca o va sustine si in turul al doilea al alegerilor prezidentiale pe Viorica Dancila, candidata PSD.

A inceput, oficial, campania pentru turul doi la prezidentiale

Campania electorala pentru al doilea tur a inceput la miezul noptii de joi spre vineri si se va inch.

Viorica Dancila ii da replica lui Klaus Iohannis! Ce le transmite romanilor, inainte de turul 2 al alegerilor prezidentiale

Ironiile au continuat in dezbaterea la distanta dintre Viorica Dancila si Klaus Iohannis. Candidatul PSD care a intrat in turul II in cadrul alegerilor prezidentiale i-a dat replica presedintelui Romaniei care-si termina acum mandatul. Viorica Dancila ii raspunde lui Iohannis Viorica Dancila a continuat razboiul dintre aceasta si cel de-al doilea candidat la alegerile prezidentiale.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Pe ce voturi conteaza Klaus Iohannis in turul doi

Candidatul PNL in cursa pentru Cotroceni, Klaus Iohannis, actualul sef al statului, a declarat vineri ca in turul doi al alegerilor prezidentiale conteaza pe voturile alegatorilor PNL, USR-PLUS si PMP, dar isi.

ALEGERILE PREZIDENTIALE 2019. Cine il va sustine pe Klaus Iohannis in turul doi. Este oficial!

Alianta USR PLUS a anuntat joi ca il sustine pe Klaus Iohannis in turul al doilea al alegerilor prezidentiale si isi indeamna sustinatorii sa participe la.

KLAUS IOHANNIS: Turul doi trebuie castigat cu o majoritate covarsitoare care sa arate PSD-ului foarte clar unde ii este locul

Presedintele Klaus Iohannis spune ca turul doi al alegerilor prezidentiale trebuie castigat cu o majoritate covarsitoare care sa arate PSD-ului unde ii este locul si anume in opozitie. Seful statului a spus ca el nu se afla intr-o competitie electorala cu PSD-ul, ci intr-un razboi cu social-democratii pentru ca acestia au fost rai cu romanii.

Vineri incepe campania electorala pentru turul doi al alegerilor prezidentiale. Precizarile AEP pentru romanii care voteaza in tara si in strainatate

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) anunta, joi, printr-un comunicat de presa, ca la 15 noiembrie incepe campania electorala pentru al doilea tur al alegerilor prezidentiale, programat pe 24.

ştiri din Politica

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )