Libnet.ro
UNICEF

01:05

Disparuta fara urma. O tanara din Fetesti, de negasit de mai multe zile

Adevărul Adevărul,
Disparuta fara urma. O tanara din Fetesti, de negasit de mai multe zile

Politistii din Ialomita cauta o femeie, de 21 ani, care a plecat voluntar de la domiciliu si nu a mai revenit. Persoanele care pot oferi informatii sunt rugate sa sune la numarul unic de urgenta 112, ori sa anunte cea mai apropiata unitate de politie. continuă pe Adevărul

Financial Times: Guvernul roman a fost demis joi in urma votului din Parlament

Guvernul de centru-stanga al Romaniei a fost inlaturat joi in urma voturilor din Parlament, marind astfel perspectivele unei perioade extinse de incertitudine politica intr-una dintre cele mai sarace tari ale UE. inlaturarea Vioricai Dancila, prima femeie premier a Romaniei, vine cu doar o luna inainte de alegerile prezidentiale, unde ea candideaza din partea Partidului Social-Democrat. in sfarsit am oprit PSD sa faca rau Romaniei, a declarat joi, Ludovic Orban, liderul partidului national-liberal din Opozitie.

Stirile ProTV: Un milionar kuweitian a disparut fara urma in Romania. Recompensa uriasa oferita de familie

Un om de afaceri din Kuwait, Mohammed Albaghli, a disparut in Romania in urma cu mai mult de patru ani si nu a fost gasit nici pana in prezent. Cazul a fost investigat de autoritatile din Romania si Kuweit, precum si de mai multe institutii private.

Administratia Donald Trump urmeaza sa impuna sanctiuni economice Turciei in urma ofensivei din Siria

Administratia Donald Trump urmeaza sa impuna sanctiuni economice Ankarai, posibil inca din aceasta saptamana, pentru incursiunea sa in nordul Siriei, una dintre putinele parghii pe care Statele Unite le are inca asupra Turciei, care are statut de stat aliat NATO, scrie Mediafax, citand Reuters.

Fosta sefa a Academiei Suedeze a murit. Sara Danius a fost prima femeie la conducerea Comitetului Nobel si a demisionat din cauza celui mai mare scandal din istoria organizatiei

Fosta sefa a Academiei suedeze care decerneaza Premiul Nobel pentru literatura Sara Danius a murit de cancer, informeaza presa suedeza citata de Reuters. Danius este cea care conducea Academia in momentul izbucnirii scandalului sexual din cauza caruia si-a dat demisia, alaturi de alti membri ai comitetului.

PETR HERMANN, SCHNEIDER ELECTRIC: Afacerile din Romania - cele mai performante pentru grup, la nivelul Europei de Sud-Est

Afacerile Schneider Electric Romania au inregistrat, in ultimii zece ani, cele mai bune rezultate, din cadrul grupului, la nivelul Europei de Sud Est, a spus, ieri, in cadrul unei intalniri cu presa, Petr Hermann, presedintele Schneider Electric pentru Europa de Sud Est.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )