Libnet.ro
UNICEF

20:15

Disputa intre USR, PLUS SI PNL pe nominalizarea lui Nicusor Dan in cursa pentru primaria Capitalei

Antena3 Antena3,
Disputa intre USR, PLUS SI PNL pe nominalizarea lui Nicusor Dan in cursa pentru primaria Capitalei

Tabara anti-Barna din actualul USR il prefera si il sustine pe Nicusor Dan la primaria Capitalei. Motivatia acestora vine pe fondul experientei sale in zona de patromoniu bucurestean. Inclusiv tabara. continuă pe Antena3

Dan Barna: Cu PNL este o relatie fireasca. Romanii vor putea alege intre Iohannis si candidatul Aliantei USR-PLUS

Dan Barna a afirmat ca USR are o relatie fireasca cu PNL, precizand ca cel mai interesant obiectiv pentru tara noastra este ca romanii sa aleaga in turul al doilea la prezidentiale intre Klaus Iohannis si candidatul Aliantei USR-PLUS, oricare va fi el, scrie Mediafax.

Orban (PNL), despre strategia aleasa de USR-PLUS pentru prezidentiale: Ar fi fost mai bine sa nu isi depuna candidat, pentru ca faramiteaza electoratul, dar e dreptul lor

Ludovic Orban, presedintele PNL, considera ca ar fi fost mai bine daca Alianta USR-PLUS nu si-ar desemna un candidat propriu la alegerile prezidentiale, pentru ca o astfel de abordare faramiteaza.

Orban: Nu inteleg ambitia USR-PLUS de a avea candidat la prezidentiale. Divizeaza electoratul anti-PSD

Ludovic Orban sustine ca nu intelege ambitia USR-PLUS de a avea un candidat la prezidentiale care nu ar face, in opinia sa, decat sa divizeze electoratul anti-PSD.

Traian Basescu, despre USR-PLUS: Dupa ce vor guverna, vedem daca mai ramane cat a ramas din Dan Diaconescu

Traian Basescu a declarat ca USR-PLUS are abordari destul de proaspete, iar nimeni nu se va convinge ca sunt o gogoasa decat dupa ce vor guverna. El a precizat ca dupa aceea vom vedea daca mai ramane din ei macar cat a ramas din Dan Diaconescu.

Culise. De ce s-au impotmolit negocierile dintre USR-PLUS: orgolii, sicane si pretentii absurde

Singurul punct in care cele doua partide sunt aprope sa cada la intelegere e tandemul prezidentiabil-premier. Dan Barna isi doreste sa intre in cursa pentru Cotroceni, in timp ce Dacian Ciolos ravneste la functia de premier. in rest, negocierile dintre USR si PLUS sunt incremenite, in special din cauza orgoliilor, sustin surse politice pentru Adevarul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )