Libnet.ro
UNICEF

08:45

DIVORT in LUMEA FILMULUI! ADIO, dupa 22 DE ANI! EA L-A iNSELAT... (FOTO)

B1 B1,
DIVORT in LUMEA FILMULUI! ADIO, dupa 22 DE ANI! EA L-A iNSELAT... (FOTO)

Divort la Hollywood! IMAGINI HORROR LA MORMANTUL LUI CORNEL GALES! SI-AU FACUT CRUCE CAND AU AJUNS iN CIMITIR! INCREDIBIL CUM ARATA TRUPUL GALERIE FOTO) Actorul britanic Colin Firth s-a despartit de. continuă pe B1

Soc in lumea showbizului! S-au despartit dupa 22 de ani de casatorie

Despartire-soc in lumea showbizului! Un cunoscut actor si partenera sa de viata si-au spus adio dupa 22 de ani de casatorie.

Actorul Colin Firth s-a despartit de sotia sa dupa 22 de ani de casnicie. in urma cu trei ani Livia Firth a avut o aventura

Actorul britanic Colin Firth a anuntat ca s-a despartit de sotia sa Livia, dar raman uniti in dragostea lor pentru copii la trei ani dupa ce ea a avut o legatura cu un prieten din copilarie, scrie dailymail. co. uk.

Cine este Lidia Fecioru. Ce a facut astrologul de la Antena 3 cand s-a intalnit cu sotul ei dupa 18 ani de la divort

Un bioenergoterapeut, la fel cum este si Lidia Fecioru, este cel care se ocupa cu vindecarea bolilor prin intermediul calitatilor lui bioenergetice. Acesta studiaza sursele energetice si transformarile de energie la nivelul materiei vii. Lidia Fecioru este unul din cei mai cunoscuti bioenergoterapeuti si astrologi din Romania. Vedeta poate fi vazuta des pe micile ecrane, .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2607 seconds )