Libnet.ro
UNICEF

15:45

DNA claseaza acuzatiile n cazul fostului sef ANAF, Gelu Diaconu, n dosarul fondurilor europene pentru romi

Hotnews Hotnews,
 DNA claseaza acuzatiile n cazul fostului sef ANAF, Gelu Diaconu, n dosarul fondurilor europene pentru romi

DNA a dispus clasarea acuzatiilor fata de fostul sef ANAF, Gelu Diaconu, in dosarul ce viza fapte de coruptie in legatura cu cheltuirea fondurilor europene destinate integrarii sociale a persoanelor de etnie roma, deoarece fapta nu exista, informeaza Mediafax. continuă pe Hotnews

DNA claseaza acuzatiile aduse fostului sef ANAF Gelu Diaconu, in dosarul ce viza fapte de coruptie cu fondurile europene destinate romilor

DNA a a clasat acuzatiile fata de fostul sef ANAF, Gelu Diaconu, in dosarul ce viza fapte de coruptie cu fonduril europene destinate integrarii romilor, deoarece fapta nu exista. in cazul lui Madalin Voicu, cercetarile din dosar continua.

Gelu Diaconu scapa de acuzatiile penale: DNA a clasat dosarul. Prima reactie a fostului sef al ANAF

DNA a clasat acuzatiile in care Gelu Diaconu era acuzat de fapte de coruptie in dosarul Partida Romilor in care procurorii ancheteaza cheltuirea de fonduri europene destinate integrarii sociale a persoanelor de et.

Fostul sef al ANAF, Gelu Diaconu, demasca marele tun pregatit de ministrul Discoteca: Vor fi cheltuite sute de milioane de lei de la buget

Gelu Diaconu, fost sef al ANAF, avertizeaza ca ministrul Eugen Teodorovici se pregateste sa dea marele tun prin achizitia unor scannere chinezesti in cadrul procedurii de reabilitare si modernizare a tuturor.

Un fost sef al ANAF demasca marele tun pregatit de Teodorovici

Fostul sef al ANAF, Gelu Diaconu, avertizeaza ca ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, pregateste marele tun, situatie similara celei in care a obligat agentii economici sa-si cumpere case de marcat cu urnal electronic, stiind ca ANAF nu dispune de sistemul informatic necesar prelucrarii datelor.

Un fost sef al ANAF il acuza pe Teodorovici ca pregateste marele tun: scanerele chinezesti

Fostul sef al ANAF, Gelu Diaconu, avertizeaza ca ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, pregateste marele tun, situatie similara celei in care a obligat agentii economici sa-si cumpere case de marcat cu jurnal electronic, stiind ca ANAF nu dispune de sistemul informatic necesar prelucrarii datelor.

Procurorii au deschis un dosar de moarte suspecta in cazul fostului judecator Stan Mustata

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au deschis joi un dosar penal de moarte suspecta in cazul decesului fostului judecator Stan Mustata. Potrivit reprezentantilor Parchetului, dosarul a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )