Libnet.ro
UNICEF

20:15

DNA numara zeci de cazuri penale ale procurorilor care sunt ascunse sub pres

Antena3 Antena3,
DNA numara zeci de cazuri penale ale procurorilor care sunt ascunse sub pres

Institutia condusa de Laura Codruta Kovesi numara zeci de cazuri penale ale procurorilor care sunt ascunse sub pres. Cotidianul Jurnalul enumera, printre altele, cazul procurorului vedeta al DNA, Eugen. continuă pe Antena3

Farurile auto: care sunt mai bune, halogen, Xenon sau LED?

Fiecare masina, inca din momentul inventarii automobilului, este echipat cu faruri care sa-i lumineze drumul pe timp de noapte. Acum, masinile beneficiaza de ultima tehnologie in materie de iluminat, avand faruri echipate cu Xenon, LED sau chiar Laser. Dar ce tehnologie este cea mai buna?.

Care sunt avantajele functiei wishlist pentru un magazin online

Wishlist sau lista de dorinte aduna intr-un loc produsele salvate si dorite de clienti in contul lor de utilizator, dar pe care nu intentioneaza sa le achizitioneze imediat. Iata cateva avantaje pe care le obtin magazinele daca implementeaza lista de dorinte pe website.

Un nou termen in dosarul in care sunt judecati Liviu Dragnea si fosta sa sotie, la instanta suprema

Un nou termen in dosarul in care Liviu Dragnea este judecat pentru complicitate la abuz in serviciu, iar fosta sa sotie, Bombonica Prodana, pentru abuz in serviciu, are loc marti la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Procesul lui Liviu Dragnea s-a reluat de la zero in toamna trecuta, dupa pensionarea unui judecator.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2406 seconds )