Libnet.ro
UNICEF

13:00

DNA trebuie sa ramana o institutie puternica

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DNA trebuie sa ramana o institutie puternica

DNA va trebui sa ramana in continuare o institutie puternica, independenta si relevanta, a afirmat Anca Jurma, care a preluat astazi, pentru o perioada de sase luni, functia de procuror-sef al Directiei, dupa ce luni presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare a Laurei Codruta Kovesi. continuă pe Ziarul Bursa

Anca Jurma, noua sefa anticoruptie: DNA trebuie sa ramana o institutie puternica, independenta si relevanta

DNA va trebui sa ramana in continuare o institutie puternica, independenta si relevanta, a afirmat Anca Jurma, care a preluat joi functia de procuror-sef al Directiei, scrie Agerpres .

DNA trebui sa ramana o institutie puternica

DNA va trebui sa ramana in continuare o institutie puternica, independenta si relevanta, a afirmat Anca Jurma, care a preluat astazi, pentru o perioada de sase luni, functia de procuror-sef al Directiei, dupa ce luni presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare a Laurei Codruta Kovesi.

Anca Jurma, sefa interimara a DNA: Atat timp cat Romania se confrunta cu fenomenul coruptiei, DNA trebuie sa ramana o institutie puternica si independenta (VIDEO)

Anca Jurna a preluat, joi, mandatul de procuror-sef interimar al DNA, promitand ca va asigura un interimat echilibrat. Procurorul a declarat ca, in conditiile in care Romania se confrunta in continuare cu.

DNA trebuie si va merge mai departe

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, astazi, la Bruxelles, ca DNA trebuie sa mearga inainte si va merge mai departe, precizand ca va sprijini in continuare poate si mai mult lupta anticoruptie.

Laura Codruta Kovesi si-a inceput noul serviciu cu un concediu: Fosta sefa a DNA trebuie sa predea, joi, stafeta noului procuror-sef interimar (VIDEO)

Laura Codruta Kovesi si-a inceput noul serviciu cu un concediu. Cu toate acestea, joi, fosta sefa a DNA ar trebui sa mearga la sediul Directiei pentru a semna de predare noii sefe a DNA, Anca.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )