Libnet.ro
UNICEF

12:31

DOAMNE, CE TRAGEDIE! Anamaria Prodan, accident CUMPLIT iN AMERICA! Nu se mai poate face nimic! Din pacate...

B1 B1,
DOAMNE, CE TRAGEDIE! Anamaria Prodan, accident CUMPLIT iN AMERICA! Nu se mai poate face nimic! Din pacate...

Anamaria Prodana trecut prin momente extrem de dificile cand a aflat ca fiica ei, care se afla in SUA, a suferit un accident in timpul unui antrenament. Anamaria nu a mai stat pe ganduri si a plecat de. continuă pe B1

Schimbare de look pentru Anamaria Prodan. Nici nu o mai recunosti daca o vezi pe strada

Anamaria Prodan continua sa socheze pe toata lumea. Dupa ce acum o buna perioada a decis sa se reinventeze, sa slabeasca si sa fie din ce in ce mai atenta la stilul sau de viata, acum surprinde cu o schimbare de look. Fanii ei abia daca au recunoscut-o! Cum arata impresara? Schimbare de look pentru .

Adevarul despre divortul dintre Anamaria Prodan si Reghe. Nu se vor mai putea ascunde! |EXCLUSIV

De cativa ani incoace, gura lumii nu mai tace. Carcotasii sunt pe urmele sotilor Reghecampf, pentru a vedea daca acestia mai sunt ori ba impreuna. Supozitiile s-au potolit pentru o perioada, insa au revenit in vara anului precedent, dupa ce Anamaria Prodan l-a lovit cu pumnul in fata pe Dan Alexa. Agresiunea ar fi avut .

Anamaria Prodan, tinuta de 300.000 de euro. Cati bani a dat numai pe accesorii

Anamaria Prodan nu se uita la bani si nu-i pasa de ce spune gura lumii atunci cand adopta un look sau o tinuta excentrica. Ani de zile a purtat o coafura afro, iar de doi ani incoace si-a schimbat total preferintele. Anamaria Prodan, tinuta de 300. 000 de euro Anamaria Prodan se simte bine in pielea .

CUTREMUR MONDEN! Anamaria Prodan a vorbit despre DIVORT! Laurentiu Reghecampf e la pamant! Asta da LOVITURA

Desi Laurentiu Reghecampf si Anamaria Prodan formeaza cel mai sudat cuplu din showbiz, tot mai multe zvonuri au fost exprimate in spatiul public despre un posibil divort. Mai mult, unele voci.

HOPA! Anamaria Prodan, PRINSA FARA SUTIEN! Imaginile cu SEXY-IMPRESARA COMPLET DESPUIATA fac furori (GALERIE FOTO)

Anamaria Prodan a slabit spectaculos, asa ca acum este extrem de mandra de silueta ei, ceea ce o face adesea sa renunte complet la inhibitii. VEZI AICI GALERIA FOTO Recent, Sexy-impresara s-a lasat.

BOMBA in showbiz! Cum a fost FOTOGRAFIATA Anamaria Prodan pe STRADA! E DE NECREZUT!

Anamaria Prodan nu da ascultare gurii lumii atunci cand vine vorba de un look nou sau de tinute iesite din tipar. Aceasta si-a facut aparitia pe strada, purtand pe cap o coroana si o tinuta in valoare de ap.

Accidentul a fost CUMPLIT! RUGACIUNI pentru Anamaria Prodan! TRAGEDIA a avut loc in AMERICA

Anamaria Prodana trecut prin momente extrem de dificile cand a aflat ca fiica ei, care se afla in SUA, a suferit un accident in timpul unui antrenament. Anamaria nu a mai stat pe ganduri si a plecat de.

ACCIDENT CUMPLIT in Romania! Doua autoturisme s-au facut praf! BILANT TRAGIC

Un accident grav s-a produs luni in judetul Vrancea, pe raza localitatii Cotesti. Trei persoane au fost grav ranite in urma impactului dintre doua autoturisme. Din primele verificari ale politistil.

Decizia care i-a salvat pe doi soti romani de un accident cumplit in inima Siberiei FOTO

Aflati intr-o expeditie in Siberia, satmarenii Kinga si Attila Bertici au scapat ca prin urechile acului de un accident teribil, care le-ar fi putut fi fatal.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )