Libnet.ro
UNICEF

22:01

DOCUMENT Avocatul Poporului a atacat la Curtea Constitutionala ordonanta pentru anticipate

Hotnews Hotnews,
 DOCUMENT Avocatul Poporului a atacat la Curtea Constitutionala ordonanta pentru anticipate

Avocatul Poporului a atacat la Curtea Constitutionala ordonanta de urgenta privind alegerile anticipate, motivand ca aceasta incalca o serie de prevederi constitutionale si nu respecta recomandarile Comisiei de la Venetia in materie electorala. continuă pe Hotnews

Avocatul Poporului a atacat la Curtea Constitutionala Ordonanta de urgenta privind alegerile anticipate

Avocatul Poporului a sesizat, vineri, Curtea Constitutionala, in privinta Ordonantei de Urgenta prin care este reglementat modul de organizare a alegerilor anticipate. Avocatul Poporului atrage.

Avocatul Poporului a sesizat Curtea Constitutionala in legatura cu OUG privind alegerile anticipate

Avocatul Poporului a sesizat Curtea Constitutionala in legatura cu OUG privind alegerile anticipate, considerand ca modalitatea de desfasurare a alegerilor pentru Parlament nu poate fi legiferata prin OUG si ca in domeniul electoral, competenta Guvernului este aceea de organizare a alegerilor si de reglementare normativa.

Avocatul Poporului a atacat OUG privind spitalele private la Curtea Constitutionala, sustinand ca afecteaza grav dreptul la sanatate

Avocatul Poporului a atacat, miercuri, la CCR modificarile din sistemul sanitar facute prin OUG 252020, fiind de parere ca sunt in contradictie cu Constitutia si afecteaza grav dreptul la sanatate al romanilor si va duce la saracirea sistemului public de servicii medicale.

Lovitura dura pentru Guvernul Orban. Avocatul Poporului a atacat la CCR OUG privind alegerile anticipate

Lovitura dura pentru Guvernul Orban. Avocatul Poporului a atacat la Curtea Constitutionala Ordonanta privind alegerile anticipate. Renate Weber a vorbit la Antena 3 despre incalcari grave ale Constitutiei.

Avocatul Poporului a atacat la CCR Ordonanta de Urgenta pe Sanatate: Afecteaza grav drepturile romanilor

Avocatul Poporului, Renate Weber, a atacat la Curtea Constitutionala mult discutata Ordonanta de Urgenta pe Sanatate, considerand ca aceasta afecteaza grav dreptul la sanatate al cetatenilor.

Avocatul Poporului a atacat la CCR legea care acorda statut de autoritate publica profesorilor

Avocatul Poporului a sesizat Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) referitor la legea initiata de senatorul PSD Serban Nicolae privind acordarea statutului de autoritate publica profesorilor.

Avocatul Poporului, Renate Weber, a sesizat CCR cu privire la modificarile aduse prin OUG sistemului sanitar. Afecteaza dreptul la sanatate al cetatenilor romani

Avocatul Poporului, Renate Weber, a sesizat Curtea Constitutionala cu privire la modificarile aduse sistemului sanitar prin ordonanta de urgenta 252020, spunand ca sunt in contradictie cu Constitutia si ca afecteaza dreptul la sanatate al cetatenilor romani.

Avocatul Poporului: Voi trimite la CCR Ordonanta privind legea sanatatii. O consider de o gravitate extrema

Renate Weber, Avocatul Poporului, a anuntat ca va trimite la CCR ordonanta referitoare la privatizarea sanatatii, data de Guvernul Orban inaintea ultimei sedinte dinaintea motiunii de cenzura, considerand-o de o gravitate extrema.

Avocatul Poporului a sesizat CCR privind neconstitutionalitatea ordonantei de urgenta privind sistemul sanitar

Avocatul Poporului a sesizat Curtea Constitutionala privind modificarile aduse sistemului sanitar prin OUG nr. 252020, despre care spune ca sunt in contradictie cu Constitutia si afecteaza grav dreptul la sanatate al cetatenilor romani. Avocatul Poporului sustine ca faptul ca initiatorul ordonantei a omis sa solicite si sa obtina avizul conform al Comisiei interministeriale pentru suport tehnic, desi era obligat legal sa il ceara, atrage neconstitutionalitatea intregului act normativ.

Avocatul Poporului a sesizat CCR asupra OUG privind alegerile anticipate

Avocatul Poporului a sesizat Curtea Constitutionala in legatura cu OUG privind alegerile anticipate.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )