Libnet.ro
UNICEF

01:05

DOCUMENT Parchetul General a sesizat Avocatul Poporului n cazul ordonantei de modificare a legilor justitiei

Hotnews Hotnews,
 DOCUMENT Parchetul General a sesizat Avocatul Poporului n cazul ordonantei de modificare a legilor justitiei

Parchetul General a sesizat, miercuri, Avocatul Poporului in cazul ordonantei de modificare a legilor Justitiei, adoptata luni de guvern. Institutia condusa de Augustin Lazar ii cere lui Victor Ciorbea sa sesizeze Curtea Constitutionala in cazul articolului din ordonanta referitor la noile conditii de numire a procurorilor in Parchetul General, DIICOT si DNA. continuă pe Hotnews

Augustin Lazar ar putea sesiza Avocatul Poporului pentru suspiciuni de neconstitutionalitate in cazul OUG de modificare a Legilor justitiei

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a declarat marti ca Ministerul Public analizeaza suspiciunile de neconstitutionalitate in cazul Ordonantei de Urgenta de modificare a legilor justitiei, informeaza Agerpres.

Procurorul general cere Avocatului Poporului sa sesizeze CCR cu privire la articolul referitor la mentinerea in functie a procurorilor

Parchetul General a cerut, miercuri, Avocatul Poporului sa analizeze posibilitatea sesizarii Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) cu privire la aspecte de neconstitutionalitate continute de articolul VII din OUG 92 referitor la mentinerea in functie a procurorilor.

Efectele OUG pe Legile Justitiei: 40 de procurori, obligati sa paraseasca Parchetul General, DNA si DIICOT

Parchetul General sustine ca 40 de procurori urmeaza sa paraseasca Parchetul General, inclusiv Sectia parchetelor militare, DNA si DIICOT ca urmare a intrarii in vigoare a Ordonantei de Urgenta privind Legile Justitiei. Printre dosarele care vor avea de suferit imediat se numara dosarul Tel Drum in care este anchetat Liviu Dragnea, dar si dosarele Revolutia din 89 si Mitingul Diasporei.

Parchetul General a publicat un punct de vedere referitor la proiectul OUG privind legile justitiei: unele modificari incalca Constitutia

Parchetul General a publicat, duminica noaptea, pe contul oficial de Facebook, un punct de vedere privind proiectul ordonantei de urgenta de modificare a legilor justitiei, in timp ce Tudorel Toader ar fi la sediul PSD, pentru a discuta cu liderii formatiunii si cu cei din coalitie despre OUG.

PNL sesizeaza Avocatul Poporului pentru modificarea legilor Justitiei

PNL a depus astazi la Avocatul Poporului solicitarea de a contesta la CCR Ordonanta de Urgenta privind Legile Justitiei. Liberalii spun ca ar putea depune plangere penala impotriva lui Victor Ciorbea, care a plecat in concediu si nu si-a delegat atributiile.

Avocatul Poporului - in concediu in SUA

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, precizeaza ca in perioada 17-30 octombrie se afla in concediu in SUA, pe care l-a programat de acum sase luni, iar petitiile privind OUG pe legile justitiei sunt analizate si apoi va fi luata o decizie.

Avocatul Poporului Victor Ciorbea, reactie nervoasa la adresa jurnalistilor: Tu nu auzi ca am delegat?! Am delegat, taci din gura odata! (VIDEO)

Avocatul Poporului Victor Ciorbea a avut o reactie nervoasa miercuri atunci cand jurnalistii i-au cerut explicatii in contextul in care a plecat in concediu chiar in ziua in care opozitia a anuntat ca ii va.

Avocatul Poporului estein concediu pana pe 30octombrie. Ce se intampla cu sesizarile privind OUG pe Legile Justitiei

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, precizeaza ca in perioada 17-30 octombrie se afla in concediu in SUA, pe care l-a programat de acum sase luni, iar petitiile privind OUG pe legile justitiei sunt analizate.

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, fotografiat in aeroport in drum spre SUA, dupa ce a REFUZAT sa atace la CCR Ordonanata pe Legile Justitiei (FOTO)

In plin scandal legat de OUG pe Legile Justitiei, Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, a plecat in concediu si a refuzat sa delege unui subaltern din institutie atributia de a ataca la CCR Ordonantele de.

PNL a depus la Avocatul Poporului solicitarea prin care cere ca institutia sa conteste la CCR ordonanta de urgenta privind legile Justitiei

Reprezentanti ai PNL au depus la Avocatul Poporului solicitarea ca institutia sesizata sa atace la CCE OUG privind legile Justitiei, act adoptat de Guvern luni.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )