Libnet.ro
UNICEF

08:00

DOCUMENT Rafila prezinta programul de guvernare al PSD pe sanatate Cum vrea PSD sa combata epidemia de coronavirus

Hotnews Hotnews,
 DOCUMENT Rafila prezinta programul de guvernare al PSD pe sanatate Cum vrea PSD sa combata epidemia de coronavirus

Alexandru Rafila, candidatul PSD la Camera Deputatilor a prezentat, marti, planul elaborat de partid pentru combaterea epidemiei COVID-19. Printre masurile gandite de PSD se numara testarea tuturor persoanelor din zonele cu rata mare a infectarii. continuă pe Hotnews

PSD, gata sa lanseze programul de guvernare pentru Sanatate

PSD are deja pregatite si va lansa marti solutiile gata de aplicat din prima zi de guvernare pentru Sanatatea tarii, a anuntat partidul condus de Marcel Ciolacu.

Grindeanu a prezentat 6 directii de guvernare PSD: Venim cu un program care are ca obiectiv principal siguranta locurilor de munca

Prim-vicepresedintele PSD Sorin Grindeanu a declarat ca Programul de Guvernare Munca si Demnitate Sociala propus de partid are ca obieciv principal siguranta locurilor de munca, iar in oferta PSD exista masuri pentru tineri, pentru persoane defavorizate, precum si masuri de stimulare a natalitatii, in contextul in care pana in 2050 vom fi doar 15 milioane de romani.

Sorin Grindeanu a prezentat 6 directii de guvernare PSD: Venim cu un program care are ca obiectiv siguranta locurilor de munca (VIDEO)

Sorin Grindeanu, prim-vicepresedintele PSD, a prezentat programul de guvernare Munca si Deminitate Sociala, propus de partid. Grindeanu a explicat ca noul program are ca obiectiv siguranta locurilor de munca, iar.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )