Libnet.ro
UNICEF

22:15

Document. UDMR ii cere Avocatului Poporului sa conteste la CCR ordonanta de urgenta pe alegeri anticipate

Adevărul Adevărul,
Document. UDMR ii cere Avocatului Poporului sa conteste la CCR ordonanta de urgenta pe alegeri anticipate

UDMR i-a solicitat Avocatului Poporului, Renate Weber, sa trimita la CCR ordonanta de urgenta privind organizarea alegerilor anticipate, potrivit unui document obtinut de Adevarul. Partidul condus de Kelemen Hunor contesta articolul care permite votul la orice sectie de votare, indiferent de adresa din buletin. UDMR critica faptul ca Guvernul Orban a schimbat legea electorala prin OUG, nu prin lege, si doar cu cateva luni inainte de scrutin. continuă pe Adevărul

UDMR a cerut oficial Avocatului Poporului sa conteste ordonanta pentru anticipate la CCR Kelemen: E o schimbare mascata a sistemului electoral

UDMR a cerut oficial Avocatului Poporului sa conteste ordonanta pentru anticipate la Curtea Constitutionla pe motiv ca este o schimbare mascata a sistemului electoral.

Avocatul Poporului a atacat la CCR ordonanta de urgenta pe Sanatate

Institutia Avocatului Poporului a atacat la Curtea Constitutionala ordonanta de urgenta a Guvernului Orban prin care este permis accesul spitalelor private la alocarile bugetare din programele nationale de sanatate.

UDMR cere atacarea OUG privind anticipatele la CCR: Ne adresam Avocatului Poporului

UDMR solicita Avocatului Poporului, printr-o scrisoare oficiala, sa conteste la Curtea Constitutionala a Romaniei Ordonanta de Urgenta care modifica Legea electorala pentru alegerile parlamentare, arata un co.

Surse. Planul PSD pentru a bloca ordonanta de urgenta pe alegeri anticipate. Sprijin de la Ponta si UDMR

Ordonanta de urgenta privind organizarea alegerilor anticipate, care le permite romanilor sa voteze la orice sectie de votare, va ajunge saptamana viitoare in Parlament, unde PSD se pregateste sa o respinga, astfel incat prevederile impuse de Guvernul Orban sa nu intre in vigoare, sustin surse politice pentru Adevarul. in paralel, PSD si ALDE vor cere Avocatului Poporului sa sesize CCR, astfel incat OUG sa fie declarata neconstitutionala.

UNIUNEA NATIONALA A JUDECATORILOR: Vom solicita Avocatului Poporului sa sesizeze urgent Curtea Constitutionala

Uniunea Nationala a Judecatorilor din Romania UNJR) acuza Guvernul Orban ca a modificat prin OUG referitorare la achizitiile publice aspecte ce tin de legile justitiei, ceea ce contravine referendumului din 2019, si anunta ca va solicita Avocatului Poporului sa sesizeze urgent Curtea Constitutionala.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )