Libnet.ro
UNICEF

18:30

DOCUMENT in ultima saptamana de campanie, Guvernul vrea sa rezolve problema WC-urilor din fundul curtii

Hotnews Hotnews,
 DOCUMENT in ultima saptamana de campanie, Guvernul vrea sa rezolve problema WC-urilor din fundul curtii

Executivul intentioneaza sa acorde un ajutor nerambursabil de 20. 000 lei pentru amenajarea de toalete in Nord-Est-ul tarii, conform unui proiect publicat pe site-ul Comisiei Nationale de Strategie si Prognoza CNSP). Potrivit documentului, se mai acorda o garantie in nume si cont stat de maximum 40. 000 lei din valoarea creditului contractat de beneficiar, excluzand dobanzile si comisioanele aferente, cu conditia ca aceste credite sa finanteze exclusiv cheltuieli eligibile aferente proiectului. continuă pe Hotnews

DOCUMENT in ultima saptamana de campanie, Guvernul vrea rezolve problema WC-urilor din fundul curtii

Executivul intentioneaza sa acorde un ajutor nerambursabil de 20. 000 lei pentru amenajarea de toalete in Nord-Est-ul tarii, conform unui proiect publicat pe site-ul Comisiei Nationale de Strategie si Prognoza CNSP). Potrivit documentului, se mai acorda o garantie in nume si cont stat de maximum 40. 000 lei din valoarea creditului contractat de beneficiar, excluzand dobanzile si comisioanele aferente, cu conditia ca aceste credite sa finanteze exclusiv cheltuieli eligibile aferente proiectului.

Ultima saptamana de campanie electorala. Mobilizare masiva in strada

In ultima saptamana de campanie electorala, partidele isi mobilizeaza cadrele, activul de partid la nivel local sijudetean. Au loc mitingurisi intalniri ale politicienilor de.

CNSCBT: 83 de cazuri de rujeola, inregistrate in ultima saptamana

Alte 83 de cazuri nou-confirmate de rujeola au fost raportate, in ultima saptamana, in 13 judete, printre care si Calarasi, dar si in Bucuresti. Astfel, numarul total al imbolnavirilor a ajuns la 16. 800, din care 64 de decese.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )