Libnet.ro
UNICEF

00:07

DOCUMENT Viorica Dancila, bilant la sase luni de la venirea la Palatul Victoria. Ce arata cifrele Guvernului

Hotnews Hotnews,
 DOCUMENT Viorica Dancila, bilant la sase luni de la venirea la Palatul Victoria. Ce arata cifrele Guvernului

Premierul Viorica Dancila a prezentat, luni, bilantul Executivului la sase luni de la guvernare, spunand ca veniturile la buget in semestrul I al anului 2018 au fost de 132 miliarde lei, mai mari cu 12% comparativ cu aceeasi perioada a anului 2017, cand veniturile au fost de 117,2 miliarde lei. continuă pe Hotnews

Premierul Viorica Dancila isi prezinta luni bilantul, la sase luni de guvernare

Premierul Viorica Dancila isi prezinta luni, la Palatul Victoria, bilantul la sase luni de guvernare. Mandatul celui de-al treilea premier al majoritatii PSD-ALDE in decurs de un an si jumatate a fost marcat de critici atat din partea opozitiei, cat si din partea romanilor, care au iesit in strada sa protesteze, in timp ce presedintele Klaus Iohannis i-a cerut de mai multe ori sa demisioneze.

Bilant. Sase luni de guvernare Dancila: fiecare ia ce-i convine. Cum reactioneaza Opozitia

Premierul Viorica Dancila a prezentat luni bilantul celor sase luni de mandat al celui de-al treilea Executiv PSD din 2017 pana in prezent. Primul ministru si-a inceput discursul anuntand ca va puncta numai cele mai importante realizari, in timp ce principalul partid de opozitie, PNL, a criticat aspru asa-zisele realizari ale PSD.

Radu Banciu: in neobraznicia ei, Viorica Dancila a facut un bilant cu marile realizari ale epocii sale. Ba, doamna, 2.000 de euro net castiga un amarat de sofer de tir, strain, in Slovenia! (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre bilantul prezentat de Viorica Dancila la sase luni de mandat. Stiti care este salariul pe care il primeste un sofer de.

Siegfried Muresan DESFIINTEAZA bilantul prezentat de Viorica Dancila: INFLATIE-RECORD, ATACURI la adresa justitiei, prestatii RIDICOLE pe plan extern

Europarlamentarul PNL Siegfried Muresan reactioneaza dupa ce Viorica Dancila a prezentat, luni, bilantul Executivului la sase luni de la preluarea guvernarii. Prim-ministrul Viorica Dancila a prezent.

Viorica Dancila, despre cea mai importanta realizare ca premier: Am reusit sa fac o echipa

Premierul Viorica Dancila a declarat luni seara la Sinteza zilei ca a avut o foaie de parcurs in care a trebuit sa se incadreze si se bucura ca a reusit asta, in primele sase luni de.

Viorica Dancila vorbeste despre cel mai mare esec al mandatului de prim-ministru: Nu am reusit sa...

Premierul Viorica Dancila a prezentat, luni, bilantul primelor sase luni de mandat. Prim-ministrul lui Liviu Dragnea a citit de pe foaie principalele realizari ale guvernului. Economia duduie si romanii traiesc di.

Viorica Dancila, ANUNT de ULTIMA ORA despre spitalele regionale de la Iasi, Cluj si Craiova

Premierul Viorica Dancila a vorbit, luni seara, despre spitalele regionale de la Iasi si Cluj. Ea a precizat ca documentatia necesara acestor unitati spitalicesti va fi depusa la Bruxelles in luna august,.

Viorica Dancila, noi precizari despre discutia cu Klaus Iohannis: Ce mesaj a primit de la liderii europeni

Premierul Viorica Dancila a vorbit luni, in cadrul unei emisiuni televizate, despre intalnirea pe care a avut-o saptamana trecuta cu presedintese Klaus Iohannis, precizand ca a discutat cu seful statului de.

Premierul Viorica Dancila, despre plangerea penala a lui Orban: A fost greu de acceptat. Sunt nevinovata

Premierul Viorica Dancila a declarat, luni, referitor la plangerea penala facuta de liderul PNL, Ludovic Orban, pentru inalta tradare, ca i-a fost greu sa inteleaga o astfel de actiune. A fost greu.

Viorica Dancila: Nu am facut o evaluare a ministrilor. Multi dintre cei care m-au jignit sunt oameni care au taiat pensii, au taiat salarii, au inchis scoli si spitale

Prim-ministrul Viorica Dancila a vorbit, luni seara, despre bilantul Guvernului pe care il conduce, precizand ca inca nu a facut o evaluare a ministrilor. Mai mult, aceasta a lansat un atac la adresa celor care o critica, subliniind ca sunt persoane care in trecut au taiat pensii si salarii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )