Libnet.ro
UNICEF

16:15

DOCUMENTScrisoarea contestatarilor din PSD: Se cere demisia imediata a lui Dragnea si asigurarea interimatului de catre Dancila / Semnatari: Paul Stanescu, Gabriela Firea si Adrian Tutuianu/ Seful PSD a convocat CEx-ul pentru vineri

Hotnews Hotnews,
 DOCUMENTScrisoarea contestatarilor din PSD: Se cere demisia imediata a lui Dragnea si asigurarea interimatului de catre Dancila / Semnatari: Paul Stanescu, Gabriela Firea si Adrian Tutuianu/ Seful PSD a convocat CEx-ul pentru vineri

Paul Stanescu, Gabriela Firea si Adrian Tutuianu, pun pe masa Comitetului Executiv de vineri, o scrisoare prin care cer demisia imediata a lui Liviu Dragnea din functia de sef al PSD , precum si din cea de presedinte al Camerei Deputatilor. Potrivit semnatarilor documentului, facut public azi, interimatul de la partid ar trebui asigurat, pana la Congres, de premierul Viorica Dancila. Comitetul Executiv al PSD a fost convocat de Liviu Dragnea pentru ziua de vineri, la ora 12. continuă pe Hotnews

Textul complet al scrisorii prin care grupul disidentilor din PSD cere demisia lui Liviu Dragnea

A aparut scrisoarea in care se solicita demisia lui Liviu Dragnea de la conducerea Camerei Deputatilor si din fruntea PSD. Semnatarii, Gabriela Firea, Paul Stanescu si Adrian Tutuianu, in numele unui.

Se cere demisia imediata a ministrului Finantelor

Cartel ALFA solicita demisia imediata a ministrului Finantelor Publice, Eugen Orlando Teodorovici, pe fondul declaratiilor acestuia cu privire la pachetele de servicii de sanatate diferentiate, conform unui.

Disidentii din PSD semneaza scrisoarea in care se cere demisia lui Dragnea

Actualizare Adrian Tutuianu: Este o scrisoare care trage un semnal de alarma intrebat ce vor face semnatarii si sustinatorii scrisorii, daca Liviu Dragnea nu demisioneaza la sedinta CEx, Adrian Tutuianu a raspuns: Noi suntem membri ai PSD. Va spun de la inceput ca nu plecam din partid, nici nu vom face altceva, vom continua sa ne exprimam in forurile statutare ale partidului . ), pentru ca nu cred ca lucrurile se inchid azi sau maine. Este o scrisoare care trage un semnal de alarma, am facut un apel public la toti parlamentarii PSD, la toti liderii de filiale, la presedintii CJ, la primarii, partidului, consilieri locali, consilieri judeteni sa ni se alature in acest demers care nu are la baza niciun fel de interese altele decat interesele nationale si interesele PSD, relateaza News. ro. ------- Gabriela Firea, Adrian Tutuianu si Paul Stanescu semneaza o scrisoare prin care cer demisia imediata a lui Liviu Dragnea din functiile de presedinte al PSD si al Camerei Deputatilor. Potrivit lui Adrian Tutuianu, masurile prezentate in scrisoare sunt sustinute de multi lideri judeteni ai PSD si vor fi discutate in sedinta Comitetului Executiv al partidului, convocat vineri la pranz, conform News. ro.

Reactii in PSD dupa aparitia scrisorii prin care i se cere demisia lui Dragnea. E moderata, nu cere decat demisia sefului partidului

Liderii PSD au reactionat dupa aparitia scrisorii semnate de Paul Stanescu, Gabriela Firea si Adrian Tutuianu, prin care i se cere demisia lui Liviu Dragnea. Unii au ironizat scrisoarea, altii considera ca e buna pentru un inceput de dezbatere.

Secretarul general al PSD, Marian Neacsu, il tradeaza pe Dragnea: A cerut ca documentul in care se cere demisia liderul PSD sa fie analizat si dezbatut in CEx

Secretarul general al PSD, Marian Neacsu, a reactionat dupa ce a aparut public scrisoarea deschisa in care se cere demisia lui Liviu Dragnea din fruntea PSD si a Camerei Deputatilor si se propun 18 masuri.

Draghici (PSD Online): Unul dintre motivele pentru care se cere demisia lui Dragnea - dreptul minoritatilor sexuale de a avea acces la copii

Presedintele PSD Online, Mircea Draghici, a scris miercuri, pe Facebook, ca adevaratele motive din spatele scrisorii prin care se cere demisia lui Liviu Dragnea sunt legea offshore, referendumul, care, potrivit acestuia, inseamna Dreptul minoritatilor sexuale de a avea acces la copii si legile justitiei, iar schimbarea sefului PSD va duce partidul in opozitie.

Victor Ponta cere demisia lui Liviu Dragnea: Modul in care a cofiscat si PSD si Parlamentul si Guvernul ne duce la dezastru. Sa se ocupe de procesul lui si sa ne lase (VIDEO)

Victor Ponta a salutat miercuri aparitia scrisorii publice semnate de mai multi lideri PSD prin care se cere demisia lui Liviu Dragnea din fruntea PSD si a Camerei Deputilor si se aduc mai multe critici la adresa ac.

Niculae Badalau se alatura taberei care cere demisia lui Dragnea: Un demers pentru salvarea partidului

Presedintele PSD Giurgiu, Niculae Badalau, se alatura taberei care cere demisia lui Liviu Dragnea din fruntea PSD si a Camerei Deputatilor. Aceasta a numit acest demers drept unul care are menirea de a salva.

Adrian Tutuianu anunta discutii cu ALDE privind scrisoarea in care se cere demisia lui Dragnea: Daca nu gasim solutii, exista riscul sa pierdem majoritatea parlamentara

Cutremur in PSD! Miercuri a fost facuta publica o scrisoare prin care se cere demisia lui Liviu Dragnea din fruntea PSD si a Camerei Deputatilor si se propun 18 masuri pentru redresarea situatiei din interiorul.

Prima reactie a lui Dragnea dupa aparitia scrisorii prin care se i se cere demisia: Ma duc la CEx (VIDEO)

Liviu Dragnea a refuzat sa faca declaratii in fata reporterilor prezenti la Parlament in contextul in care a aparut public scrisoarea prin care i se cere demisia din fruntea PSD si a Camerei.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )