Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dodon: Atacul asupra Siriei intreprins de SUA, Marea Britanie si Franta a fost unul ilegal

Adevărul Adevărul,
Dodon: Atacul asupra Siriei intreprins de SUA, Marea Britanie si Franta a fost unul ilegal

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, afirma ca atacul cu rachete asupra Siriei, intreprins in dimineata zilei de sambata, 14 aprilie, de SUA, Marea Britanie si Franta a fost unul ilegal pe motiv ca s-a produs pana la efectuarea unei investigatii detaliate. continuă pe Adevărul

Reactia NATO, dupa atacul asupra Siriei. Secretarul general: Sustin atacurile lansate de SUA, Marea Britanie si Franta in Siria

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a transmis o declaratie in care isi afirma sustinerea fata de atacurile lansate de SUA, Marea Britanie si Franta in Siria.

Exprim solidaritatea cu aliatii nostri SUA, Marea Britanie si Franta, care au raspuns de o maniera ferma si proportionala la atacul chimic din Siria

Presedintele Camerei Deputatilor, liderul PSD Liviu Dragnea, a anuntat astazi ca isi exprima solidaritatea cu partenerii nostri strategici SUA, Marea Britanie si Franta, care au raspuns de o maniera ferma si proportionala la atacul chimic din Siria.

Liviu Dragnea: Exprim solidaritatea cu aliatii nostri SUA, Marea Britanie si Franta, care au raspuns de o maniera ferma la atacul chimic din Siria

Presedintele Camerei Deputatilor, liderul PSD Liviu Dragnea, a anuntat sambata ca isi exprima solidaritatea cu partenerii nostri strategici SUA, Marea Britanie si Franta, care au raspuns de o maniera ferma si proportionala la atacul chimic din Siria.

Reactia armatei siriene dupa atacul militar lansat de SUA, Marea Britanie si Franta

Armata siriana a afirmat, intr-o declaratie, ca SUA, Franta si Marea Britanie au lansat 110 de rachete care au vizat Siria, sambata, la ora locala 03:55 , scrie CNN. in aceeasi declaratie se precizeaza ca atacul nu va descuraja armata siriana sa zdrobeasca resturile grupurilor teroriste din Siria.

SUA, Marea Britanie si Franta AU ATACAT tinte din Siria! PRIMELE IMAGINI si reactii internationale! (VIDEO, FOTO)

SUA, Marea Britanie si Franta au atacat sambata dimineata mai multe zone din Siria care se presupune ca ar avea legatura cu armele chimice pe care regimul sirian este acuzat ca le-a folosit impotriva.

SUA, Marea Britanie si Franta au atacat tinte din Siria

Rusia: Astfel de actiuni nu vor ramane fara consecinte SUA, Marea Britanie si Franta au atacat sambata dimineata mai multe zone din Siria care se presupune ca ar avea legatura cu armele chimice pe care regimul sirian este acuzat ca le-a folosit impotriva civililor din Duma in urma cu o saptamana. Rusia a trasnmis ca astfel de actiuni nu vor ramane fara consecinte. Distribuie pe Facebook.

Theresa May spune ca atacul asupra Siriei transmite un mesaj clar impotriva armelor chimice. May, criticata de opozitia britanica

Premierul britanic Theresa May a declarat sambata ca atacurile executate in Siria de tara sa, alaturi de Franta si SUA, transmit un mesaj clar impotriva folosirii de arme chimice, relateaza AFP, scrie Agerpres.

SUA si Marea Britanie avertizeaza ca hackeri sustinuti de Rusia au infectat calculatoare din toata lumea

Statele Unite si Marea Britanie au acuzat o grupare de hackeri sustinuta de guvernul rus ca au infectat calculatoare din intreaga lume in cadrul unei campanii de spionaj cibernetic care a avut ca tinta agentiile guvernamentale, afacerile si operatori de infrastructura, scrie Reuters.

Reactii internationale dupa atacul asupra Siriei. Rusia convoaca Consiliul de Securitate al ONU

Liderii lumii au reactionat dupa atacul SUA, Frantei si Regatului Unit asupra Siriei de noaptea trecuta - 04:00 ora Romaniei - cand mai multe pozitii din Siria cu lovituri chirurgicale menite sa distruga arsenalul de arme chimice. Au fost lansate peste.

Prima reactie a presedintelui Klaus Iohannis la atacul asupra Siriei: Suntem solidari cu actiunile partenerilor strategici

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, sambata, ca Romania condamna in continuare folosirea armelor chimice in Siria si exprima solidaritate fata de actiunile partenerilor strategici, scrie Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )