Libnet.ro
UNICEF

00:07

Dodon a semnat decretul de demitere a celor doi ministri: Am demis deja 17 ministri din actualul Guvern

Adevărul Adevărul,
Dodon a semnat decretul de demitere a celor doi ministri: Am demis deja 17 ministri din actualul Guvern

Igor Dodon a semnat miercuri, 19 septembrie, decretele cu privire la demiterea a doi ministri din Guvernul Filip. Este vorba despre Ministrul Agriculturii, Dezvoltarii Regionale si Mediului, Liviu Volconovici, si Ministrul Sanatatii, Muncii si Protectiei Sociale, Svetlana Cebotari. continuă pe Adevărul

Dodon va semna astazi demisia celor doi ministri: Apoi voi analiza candidaturile propuse

Igor Dodon sustine ca va semna chiar astazi, 18 septembrie, demisiie celor doi ministri pe care democratii au anuntat ca ii vor in afara Guvernului. Seful statului a mentionat ca abia apoi va analiza candidaturile propuse si se va expune in zilele urmatoare asupra lor, subliniind ca este surprins de propunerile guvernarii si apar un sir de intrebari fata de competenta, calitatea profesionala si echilibrul politic al acestor candidaturi.

Presedintele moldovean a semnat decretul de demitere a unor ministri: Am demis deja 17 ministri din actualul Guvern

Igor Dodon a semnat miercuri, 19 septembrie, decretele cu privire la demiterea a doi ministri din Guvernul Filip. Este vorba despre Ministrul Agriculturii, Dezvoltarii Regionale si Mediului, Liviu.

Un cunoscut luptator MMA, suspectat ca ar fi implicat in atacul asupra celor doi baschetbalisti

Luptatorul MMA Valentin Catalin Bulza este cautat de politisti, fiind suspectat ca ar fi implicat in atacul celor doi baschetbalisti de la ACS Cuza Sport, Darrel Bowie 24 de ani) si Joseph McClain 26 de.

Cine este interlopul din Braila, cautat dupa injunghierea celor doi baschetbalisti

Interlop brailean Daniel Gabriel Husein, cunoscut ca Dasaev, este unul dintre principalii suspecti ai sangerosului atac in care doi baschetbalisti americani au fost injunghiati pe o terasa din.

Un cunoscut interlop din Braila este principalul suspect n cazul atacului asupra celor doi baschetbalisti americani

Interlopul brailean Daniel Gabriel Husein, cunoscut ca Dasaev, este unul dintre principalii suspecti ai atacului in care doi baschetbalisti americani au fost injunghiati pe terasa Music Pub din Gradina Mare, potrivit informatiilor obtinute de site-uldebraila. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )