Libnet.ro
UNICEF

08:30

Doi barbati din Constanta au murit dupa ce s-au infectat cu virusul SARS-CoV-2. Ambii erau internati la Spitalul Judetean

Adevărul Adevărul,
Doi barbati din Constanta au murit dupa ce s-au infectat cu virusul SARS-CoV-2. Ambii erau internati la Spitalul Judetean

In judetul Constanta, de la inceputul pandemiei au murit 57 de persoane. Ultimele doua decese s-au produs la Spitalul Judetean Constanta. continuă pe Adevărul

Acuzati de furt calificat, doi barbati din Caragiale au fost dusi in arest

Politistii din Moreni au pus in aplicare doua mandate de executare a unor pedepse privative de libertate emise pe numele a 2 barbati din I. Caragiale.

Focar de COVID la Caminul de varstnici din Constanta. Zeci de oameni s-au infectat

Caminul pentru Persoane Varstnice din Constanta a fost declarat focar de COVID-19, dupa ce au fost confirmate 39 de cazuri de infectare cu virusul SARS-CoV-2.

Doi barbati au fost raniti intr-un accident rutier petrecut in Prahova. Trei masini au fost implicate

Doi barbati au avut nevoie de ingrijire medicala de urgenta dupa ce au fost implicati intr-un accident rutier petrecut in comuna prahoveana Berceni. Trei masini au fost implicate.

Turista se afla pe malul Lacului Tabacariei din Constanta, cand a vazut ceva plutind in apa. A sunat imediat la 112

Un barbat a murit inecat in Lacul Tabacariei din Constanta. in cursul zilei de duminica, trupul barbatului care plutea a fost vazut de catre o turista care a sunat imediat apel la 112. Stateam pe.

Focar de coronavirus la un centru pentru persoane varstnice din Constanta

Caminul Municipal pentru Persoane Varstnice din Constanta a fost declarat focar de COVID-19, dupa ce.

Focar de Covid-19 la Caminul pentru Persoane Varstnice din Constanta. Au fost depistate 39 de cazuri

Un focar de COVID-19 a fost raportat la Caminul pentru Persoane Varstnice din Constanta, dupa ce au fost confirmati cu noul coronavirus 39 de persoane. Se pare ca 32 de beneficiari si sapte membri ai.

Accident socant in Sibiu. O femeie a murit dupa ce a intrat cu bicicleta intr-un garaj. Greseala care i-a fost fatala

Un accident bizar a avut loc in Medias, duminica dupa-amiaza. O femeie, in varsta de 42 de ani, si-a pierdut viata intr-un mod inexplicabil, dupa ce a intrat cu bicicleta intr-o usa de garaj. Femeia iesise la plimbare si nimic nu prevestea acest eveniment socant. Medicii au incercat din rasputeri sa o salveze O vorba .

O femeie de 42 de ani a murit dupa ce a intrat cu bicicleta in usa unui garaj

O femeie de 42 de ani a murit, dupa ce a intrat duminica dupa-amiaza cu bicicleta in usa unui garaj din Medias, judetul Sibiu.

Alegeri locale 2020. Lista candidatilor din Constanta care vor sa administreze orasul

Pe 27 septembrie, romanii ies la vot sa isi aleaga noii primari. La alegerile locale 2020 din Constanta se va da o lupta stransa intre candidatii care isi doresc sa castige scaunul de edil al orasului. Potrivit celor mai recente sondaje de opiniei facute publice, diferentele dintre primii trei candidati sunt destul de mici. Iata .

Doi copii din judetul Dolj au sfarsit arsi de vii, dupa ce tatal baut a refuzat sa-i ajute: Nu pot sa ma duc, ba, nu vedeti ca e foc?

O tragedie a avut loc in orasul Bailestidin judetul Dolj, dupa ce doi frati in varsta de trei ani, respectiv sapte, au murit arsi de vii impreuna cu femeia care ii ingrijea, in urma unui incendiu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )