Libnet.ro
UNICEF

23:01

Doi cetateni moldoveni au murit intr-un accident rutier produs in Romania

Adevărul Adevărul,
Doi cetateni moldoveni au murit intr-un accident rutier produs in Romania

Doi cetateni moldoveni au decedat intr-un accident rutier produs in dimineata zilei de marti, 31 iulie, pe DN 11 Brasov-Targu Secuiesc, pe raza localitatii Moacsa din Romania. Impactul s-a produs intre un autotren inmatriculat in judetul Arges si un autoturism din Moldova in care se aflau trei persoane, doua decedand pe loc, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Tragedie in judetul Olt. Doi tineri au murit, iar alte doua persoane sunt ranite in urma unui accident rutier

Doua persoane, un tanar de 23 de ani si o fata de 18 ani, au murit si alte doua, un barbat de 36 de ani si un copil de 12 ani, au fost ranite intr-un accident rutier produs luni dupa-amiaza in comuna.

Accident rutier in Mures! Sunt sapte victime

Un accident rutier produs, sambata, intre o caruta si o motocicleta la iesirea din Sighisoara spre Medias s-a soldat cu sapte persoane ranite. Potrivit purtatorului de cuvant al ISU Mures, Cristian.

Grav accident rutier pe DN2. Sunt mai multe victime

Grav accident rutier pe DN2. Doi oameni si-au pierdut viata si alti patru au fost grav raniti. Autoritatile au declansat planul rosu de interventie.

Una dintre cele mai frumoase membre PSD, in STARE CRITICA dupa un groaznic accident rutier: Elicopterul SMURD intervine de urgenta (FOTO)

Consilierul judetean PSD, Luminita Trifan, a fost grav ranita intr-un accident rutier ce a avut loc intre Fetesti si Tandarei! Accidentul a fost provocat de soferul unui autoturism cu volanul pe partea.

Accident rutier pe DN 7: doua masini si o motocicleta condusa de un tanar s-au ciocnit in apropiere de Deva

Doua autoturisme si o motocicleta condusa de un tanar au fost implicate intr-un accident rutier, inregistrat luni pe soseaua Deva Ilia.

GRAV accident rutier la iesirea din Sighisoara spre Medias: Bilantul victimelor (FOTO)

Sapte persoane au fost ranite in urma unui accident rutier intre o caruta si o motocicleta ce a avut loc sambata la iesirea din Sighisoara spre Medias. Potrivit purtatorului de cuvant al ISU Mures, C.

Trafic reluat pe DN3. Circulatia fusese inchisa la km 53, la Ileana, din cauza unui accident rutier

Traficul rutier se desfasoara normal pe DN3 Bucurelt-Calarasi, dupa ce circulatia a fost oprita din cauza unui accident rutier in zona localitatii Ileana.

Accident rutier grav! Un sofer a murit si trei persoane au fost ranite

Un tanar de 22 de ani a murit, iar alte trei persoane au fost ranite, in noaptea de vineri spre sambata, in urma unui impact produs intre doua masini, pe DN 67, in localitatea Balesti, judetul Gorj, dupa.

VIDEO Doi morti si doi raniti intr-un grav accident de circulatie pe un drum din Olt. Un sofer a intrat pe contrasens

Un grav accident de circulatie s-a produs pe un drum din judetul Olt, doi tineri pierzandu-si viata, iar un copil si un barbat fiind transportati la spital.

Ce se intampla cand un teleormanean suna la 112 sa anunte un fals accident rutier cu 6 victime. Cum a reactionat barbatul cand a venit politia sa-l ia

Doua echipaje SMURD, doua ambulante, o autospeciala de stins incendii si trei echipaje de politie s-au deplasat luni noaptea, 30 august, la Branceni unde, prin 112, s-a anuntat un accident cu 6 victime. Apelul s-a dovedit ulterior a fi fals. Faptasul a fost amendat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )