Libnet.ro
UNICEF

17:30

Doi copii din judetul Dolj au sfarsit arsi de vii, dupa ce tatal baut a refuzat sa-i ajute: Nu pot sa ma duc, ba, nu vedeti ca e foc?

B1 B1,
Doi copii din judetul Dolj au sfarsit arsi de vii, dupa ce tatal baut a refuzat sa-i ajute: Nu pot sa ma duc, ba, nu vedeti ca e foc?

O tragedie a avut loc in orasul Bailestidin judetul Dolj, dupa ce doi frati in varsta de trei ani, respectiv sapte, au murit arsi de vii impreuna cu femeia care ii ingrijea, in urma unui incendiu. continuă pe B1

Doi copii au murit alaturi de femeia care-i ingrijea. Tatal, mort de beat, nu a sarit sa-i ajute. Hai, ba, iesiti afara!

Tragedia a avut loc in Bailesti, judetul Dolj. Cei doi copii ambii baieti) aveau 3 si 7 ani. in urma cu un an isi pierdusera mama. Tatal nu platise curentul, iar seara facuse o improvizatie cu un cablu electric.

Concluzia cinica a procurorilor care au anchetat moartea cumplita a doi copii de 11 ani. Cazul a starnit revolta

Doi copii de 11 ani au murit inecati in vara anului 2018 intr-o groapa construita ilegal de un intreprinzator privat in apropierea unui iaz de acumulare. Dupa doi ani de ancheta, procurorii au finalizat cercetarile cu o solutie care a revoltat familiile victimelor.

VIDEO Cum arata Clinica de Hemato-Oncologie de la Spitalul de Copii din Timisoara, renovata si modernizata de Asociatia Daruieste Viata cu 2 milioane de euro FOTOGALERIE

Clinica de Oncologie si Hemato-Oncologie Pediatrica de la Spitalul de Copii Louis Turcanu din Timisoara, unde a avut loc primul transplant de celule stem la copii din Romania, a fost renovata, recompartimentata si modernizata complet de Asociatia Daruieste Viata, in urma unei investitii de aproximativ 2 milioane de euro, bani proveniti exclusiv din donatii si sponsorizari. Clinica din Timisoara este un reper pentru hemato-oncologia pediatrica, fiind locul in care s-a realizat, in 2001, primul transplant de celule stem la un copil din Romania. Unitatea medicala, fondata de Prof. Dr. Margit Serban cu donatii din partea unor ONG-uri externe, are anual aproximativ 1. 000 de copii internati si o medie de 20-25 de transplanturi.

Creste numarul scolilor aflate in scenariul rosu: Sapte unitati de invatamant din judetul Covasna vor desfasura orele online

Creste numarul unitatilor scolare unde orele se vor desfasura conform scenariului rosu. Sapte unitati de invatamant din judetul Covasna au intrat, de luni, in scenariul rosu, dupa ce au fost.

Nicusor Dan dezvaluie cine sunt primii doi angajati din Primaria Capitalei pe care il va concedia daca ajunge edil: Daca ai semnat sute de acte care au fost anulate definitiv de instanta inseamna ca esti cel putin incompetent (VIDEO)

Nicusor Dan, candidat sustinut de PNL si USR-PLUS in cursa pentru functia de primar general al Capitalei, spune ca daca va obtine victoria in alegerile locale din 27 septembrie va colabora cu partidele care il.

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2523 seconds )