Libnet.ro
UNICEF

01:05

Doi elevi de la un liceu din Bucuresti au ajuns la spital dupa ce au fost agresati de alti trei tineri

Adevărul Adevărul,
Doi elevi de la un liceu din Bucuresti au ajuns la spital dupa ce au fost agresati de alti trei tineri

Doi elevi de la Liceul Teoretic Eugen Lovinescu din Capitala au fost batuti miercuri dupa-amiaza de alti trei tineri in apropierea unitatii de invatamant, anunta Politia Capitalei, care precizeaza ca acestia au fost transportati la spital pentru ingrijiri medicale. Politistii au identificat un posibil agresor, acesta fiind dus la audieri. continuă pe Adevărul

Atac cu cutite la un liceu din Bucuresti. Elevi in stare grava

Scene de groaza la liceul bucurestean Eugen Lovinescu, acolo unde doi elevi au fost atacati cu cutitele. in apararea lor au sarit cadre didactice si colegi, dar si acestia au fost atacati. Doi.

MACEL la un liceu din Capitala: Mai multi ELEVI RANITI, dintre care unul GRAV (FOTO)

Scene de groaza la liceul bucurestean Eugen Lovinescu, acolo unde doi elevi au fost atacati cu cutitele. in apararea lor au sarit cadre didactice si colegi, dar si acestia au fost atacati, scrie EVZ.

Nou incident la Londra: O masina ar fi intrat n pietoni marti, n fata unei moschei. Doua persoane ar fi ajuns la spital

Doi oameni au fost dusi la spital dupa ce o masina ar fi intrat marti in pietoni, in fata unei moschei din nord-vestul Londrei, potrivit politiei britanice citate de postul de radio LBC, transmite Reuters.

UPDATE Nou incident la Londra: O masina ar fi intrat n pietoni, n fata unei moschei. Doua persoane au ajuns la spital, iar soferul este cautat de politie

Doi oameni au fost dusi la spital dupa ce o masina ar fi intrat in pietoni, in fata unei moschei din nord-vestul Londrei, potrivit politiei britanice citate de postul de radio LBC, transmite Reuters.

Scene violente intre mai multe eleve de la un liceu din Comanesti

Bataie crunta intre mai multe eleve, intr-o sala de clasa dintr-un liceu din Comanesti! Initial, doua fete s-au luat la cearta, iar de la injuraturi la incaierare a fost doar un pas. Cele.

Copil de patru ani, in stare grava la spital dupa ce a fost lovit de un taxi

Un accident foarte grav s-a petrecut miercuri seara in comuna Valu lui Traian din Constanta, in dreptul unui cimitir. Un copil in varsta de 4 ani este in stre grava. Potrivit ziuaconstanta. ro, medicii de pe.

Accident ingrozitor. Un tanar de 20 de ani din Galati a murit dupa ce a intrat cu masina intr-un stalp de iluminat

Un tanar de 20 de ani din Galati a murit dupa ce a intrat cu masina intr-un stalp de iluminat stradal. Tanarul conducea dinspre strada Basarabiei catre strada Radu Negru, iar in dreptul Gradinii publice,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )