Libnet.ro
UNICEF

13:15

Doi minori au fost retinuti pentru furt, dupa 11 perchezitii desfasurate in Arges

Adevărul Adevărul,
Doi minori au fost retinuti pentru furt, dupa 11 perchezitii desfasurate in Arges

Doi minori de 17 ani vor fi prezentati vineriParchetului de pe langa Judecatoria Costesti cu propunere de luare a unei masuri preventive. Pustiiau fost retinuti joi de politistii din Costesti - Arges si cei ai Directiei Operatiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane, care au efectuat 11 perchezitii domiciliare in judetul Arges, la locuintele unor persoane banuite de furt. continuă pe Adevărul

Doi politisti au ramas fara permis, dupa ce s-au izbit puternic intr-o intersectie din Timisoara

Doi politisti, unul dintre ei aflat in timpul serviciului, s-au ciocnit cu masinile intr-o intersectie din oras. in urma impactului, amandoi au ramas fara permis. Unul dintre agenti se afla in timpul.

FOTO. Cum arata moartea. A fost surprinsa pentru prima data in imagini

Moartea este un proces care se intinde pana la nivel celular si pe care nici un organism de pe Pamant nu-l poate ocoli. Pentru prima data, oamenii de stiinta au observat o fluorescenta albastra care.

Horoscopul dragostei pentru perioada 7-11 martie. Ce zodie are sanse sa se indragosteasca din nou

Ca tot suntem la inceputul primaverii, iar despre iubire se spune ca renaste in aceasta perioada precum vremea, iata ce zodii au sanse sa se indragostreasca in perioada 7-11 martie. Berbec: in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )