Libnet.ro
UNICEF

23:30

Doi procurori DNA Oradea au fost revocati

B1 B1,
Doi procurori DNA Oradea au fost revocati

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a avizat favorabil cererea conducerii DNA de revocare a procurorilor Ciprian Man si Cristian Ardelean de la DNA Oradea. Avizul este consultativ, CSM. continuă pe B1

CSM a avizat revocarea a doi procurori de la DNA Oradea

Sectia pentru procurori a CSM a avizat favorabil cererea sefului interimar al DNA, Calin Nistor, de a-i revoca din functia de procurori la DNA Oradea pe Ciprian Man si Cristian Marius Ardelean, in urma inregistrarii privind judecatorii, au precizat surse din Consiliu, citate de Mediafax.

Conducerea DNA cere revocarea din functie a doi procurori de la DNA Oradea, n urma nregistrarilor n care se vorbeste despre presiuni asupra judecatorilor

Conducerea interimara a DNA cere revocarea din functie a procurorilor Ciprian Man si Cristian Marius Ardelean de la DNA Oradea, in urma inregistrarilor in care se vorbeste despre urmarirea penala a unor judecatori ca sa intre frica in ei. Solicitarile conducerii DNA vor fi discutate in sedinta de miercuri a Sectiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM).

Revocarea din functie a doi procurori de la DNA Oradea, dupa inregistrari compromitatoare, judecata de CSM

Procurorul sef interimar al DNA, Calin Nistor, a solicitat revocarea din functie a procurorilor Ciprian Man si Cristian Marius Ardelean, de la DNA Oradea, in urma inregistrarii privind judecatorii. Solicitarile.

Seful DNA cere revocarea din functie a procurorilor implicati in scandalul inregistrarilor de la DNA Oradea

Seful interimar al DNA, procurorul Catalin Nistor, solicita revocarea din functie a procurorilor Ciprian Man si Cristian Marius Ardelean, de la DNA Oradea. Totul, dupa scandalul aparitiei in spatiul public a un.

Procurorul-sef interimar DNA cere revocarea din functie a doi procurori de la DNA Oradea

Procurorul sef interimar al DNA, Calin Nistor, a solicitat revocarea din functie a procurorilor Ciprian Man si Cristian Marius Ardelean, de la DNA Oradea, in urma inregistrarii privind.

Sinteza zilei. Document halucinant. Noua proba a ilegalitatilor comise la DNA Oradea

Mihai Gadea a prezentat, miercuri, la Sinteza zilei, un nou document halucinant care arata cum se falsificau documente la DNA Oradea. Exista niste acuzatii de faslificarea a unei declaratii, un fals pe care l.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2511 seconds )