Libnet.ro
UNICEF

15:15

Al doilea caz de pesta porcina in Teleorman depistat la nord de orasul Rosiorii de Vede

Adevărul Adevărul,
Al doilea caz de pesta porcina in Teleorman depistat la nord de orasul Rosiorii de Vede

Autoritatile din Teleorman se cofrunta cu al doilea caz de pesta porcina din judet dupa ce marti, 16 octombrie, a fost depistat primul caz. Informatia a fost confirmata de primarul comunei Scrioastea, Marian Sefu. continuă pe Adevărul

Al doilea caz de pesta porcina in Teleorman, depistat la nord de orasul Rosiorii de Vede

Autoritatile din Teleorman se cofrunta cu al doilea caz de pesta porcina din judet dupa ce marti, 16 octombrie, a fost depistat primul caz. Informatia a fost confirmata de primarul comunei Scrioastea, Marian Sefu.

Primul caz de pesta porcina in Teleorman

In judetul Teleorman a fost confirmat, marti, 16 septembrie, primul caz de pesta porcina. Veterinarii spun ca boala a fost confirmata la cadavrul unui porc aruncat in apropierea padurii din localitatea Slobozia Mandra.

Primul caz de pesta porcina din Teleorman a activat Centrul Local de Combatere a Bolilor

Centrul Local de Combatere a Bolilor Teleorman s-a reunit miercuri, 17 septembrie, dupa ce a fost confirmat primul caz de pesta porcina africana in judetul Teleorman, la cativa kilometri de Olt.

Pesta porcina a ajuns si in Teleorman. A fost activat Centrul Local de Combatere a Bolilor

Centrul Local de Combatere a Bolilor Teleorman s-a reunit miercuri, 17 septembrie, dupa ce a fost confirmat primul caz de pesta porcina africana in judetul Teleorman, la cativa kilometri de Olt. Potrivit unei.

Pesta porcina africana a ajuns si in judetul Teleorman

Alerta in Teleorman. Un focar de pesta porcina a fost confirmat in localitatea Slobozia Mandra. Virusul a fost descoperit la un porc mort aruncat langa o padure. Toate gospodariile din zona sunt acum.

Daea combate pesta porcina cu teoria conspiratiei: imi pun semne de intrebare daca a fost pus intentionat

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat, joi, ca se intreaba daca pesta porcina africana a fost declansata intentionat, in conditiile in care virusul a ajuns si in judetul Teleorman. Reactia ministrului a venit in contextul in care fiul liderului PSD Liviu Dragnea,Valentin Stefan Dragnea, detine o ferma de porci in judetul Teleorman.

Ferma fiului lui Liviu Dragnea, in pericol de a fi contaminata cu pesta porcina africana

Ferma Salcia, singura ferma comerciala de porcine din judetul Teleorman, detinuta majoritar de Valentin Dragnea, fiul lui Liviu Dragnea - liderul PSD, este in pericol de a fi contaminata cu pesta porcina.

Pesta porcina a ajuns la granita judetului Olt. Lista localitatilor care intra sub supraveghere. Ce fac medicii veterinari

Pesta porcina africana a fost descoperita la resturile unui porc identificat intr-o padure din localitatea Mandra-Slobozia din judetul Teleorman, la limita cu judetul Olt, mai multe localitati din Olt intrand, din acest motiv, sub supraveghere incepand de astazi.

Dragnea, reactie dupa ce pesta porcina a lovit Teleormanul: Nu sunt angajat la ferma fiului meu. Nu ma intereseaza

Liviu Dragnea a declarat ca nu stie daca ferma fiului sau este afectata de pesta porcina. Asta in contextul in care tocmai a fost confirmat primul focar de pesta porcina africana in judetul.

Pesta porcina se extinde. Numarul focarelor a ajuns la 1.021. Lista judetelor afectate

Pesta Porcina Africanaevolueaza, la aceasta data, in 260 de localitati din 14 judete, fiind inregistrat un numar de 1. 021 de focare, din care 15 in exploatatii comerciale, arata datele actualizate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )