Libnet.ro
UNICEF

09:45

Doliu in cinematografie! Regizorul Franco Zeffirelli a murit

Playtech Playtech,
Doliu in cinematografie! Regizorul Franco Zeffirelli a murit

Marele regizor Franco Zeffirelli a murit la vasta de 96 de ani, conform presei italiene, citata de AFP. Artistul a fost gasit fara suflare in vila sa din Roma. Regizorul Franco Zeffirelli a murit Familia si apropiatii sai sunt socati de disparitia cunoscutului cineast. Franco Zeffirelli s-a stins in liniste dupa o boala lunga care . continuă pe Playtech

Franco Zeffirelli a murit. Regizorul avea 96 de ani

Marele cineast italian Franco Zeffirelli a murit sambata, in vila sa de la Roma, la varsta de 96 de ani, scrie presa italiana, citata de AFP.

Franco Zeffirelli a murit. O existenta dedicata culturii. Maestru al operei, al teatrului si al filmului

Scenarist, regizor de film, de teatru si de opera, producator, Franco Zeffirelli a fost unul dintre geniile artei care si-a dedicat viata culturii.

Franco Zeffirelli a murit. Viata si opera unui geniu irascibil VIDEO

Franco Zeffirelli a murit la varsta de 93 de ani. Franco Zeffirelli, cel care a regizat unele dintre cele mai puternice reprezentatii de opera cu Maria Callas si care a fost prieten cu Richard Burton si Elizabeth.

A murit marele cineast italian Franco Zeffirelli

Marele regizor italian Franco Zeffirelli a murit sambata, la varsta de 96 de ani, la resedinta sa din Roma, anunta AFP. Franco Zeffirelli - regizor genial dar foarte irascibil, cel mai anglofil dintre italieni si prieten cu Berlusconi.

A murit marele REGIZOR Franco Zeffirelli! (VIDEO)

Marele cineast italian Franco Zeffirelli a murit la varsta de 96 de ani, transmite AFP. Pe numele sau adevaratGianfranco Corsi Zeffirelli, el s-a nascut in 12 februarie1923, la Florenta. Filmele.

A murit cineastul Franco Zeffirelli

Marele cineast italian Franco Zeffirelli a murit la varsta de 96 de ani, transmite sambata AFP care .

A murit Franco Zeffirelli

Marele cineast italian Franco Zeffirelli a murit la varsta de 96 de ani, transmite sambata AFP care citeaza presa italiana.

A murit merele cineast italian Franco Zeffirelli

Marele cineast italian Franco Zeffirelli a murit la varsta de 96 de ani, transmite sambata AFP care citeaza presa italiana.

Franco Zeffirelli - regizor genial dar foarte irascibil, cel mai anglofil dintre italieni si prieten cu Berlusconi

Franco Zeffirelli, cel care a regizat unele dintre cele mai puternice reprezentatii de opera cu Maria Callas si care a fost prieten cu Richard Burton si Elizabeth Taylor, nu a avut o personalitate foarte placuta, fiind deseori irascibil si pus pe harta, insa geniul sau a influentat generatii de regizori si a fermecat audientele in salile de opera, teatru sau cinema, timp de decenii, conform unui material publicat sambata de agentia DPA si citat de Agerpres.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )