Libnet.ro
UNICEF

14:15

DOLIU! O cunoscuta actrita s-a stins din viata. Aceasta suferea de... (FOTO)

B1 B1,
DOLIU! O cunoscuta actrita s-a stins din viata. Aceasta suferea de... (FOTO)

Actrita Dina Haroun s-a stins din viata la varsta de 44 de ani din cauza unei infectii la plamani. Vedeta a murit la Spitalul Universitar Al Assad, din capitala Siriei, Damasc. Dina Haroun a devenit celebra. continuă pe B1

Doliu in lumea muzicii. O cantareata cunoscuta s-a stins din viata

Soprana spaniola Montserrat Caballe a murit sambata, la varsta de 85 de ani, intr-un spital din Barcelona, unde se afla internata inca din luna septembrie. Decesul survenit in dimineata zilei de.

DOLIU in presa! Un celebru jurnalist s-a stins din viata (FOTO)

Doliu in presa din Republica Moldova! Redacorul-sef al revistei VIP Magazin, Sergiu Gavrilita, s-a stins din viata la varsta de 45 de ani. Barbatul a murit dupa ce mai bine de o luna a fost internat in.

DOLIU! Un celebru avocat s-a stins din viata (FOTO)

Avocatul Ioan Gherasim s-a stins din viata la varsta de 76 de ani. Anuntul a fost facut de familia sa, respectiv sotia si cei doi baieti ai sai. Barbatul s-a nascut in judetul Neamt si a absolvit.

Doliu in lumea filmului. Un celebru actor s-a stins din viata

Actorul celebru pentru rolul sau din serialul de succes Walking Dead, Scott Wilson, a murit sambata la varsta de 76 de ani. Potrivit site-ului TMZ, Wilson a murit din cauza complicatiilor cauzate de.

DECIZIE SOC: Anuntase ca vrea sa ii ia locul lui Juncker, iar acum SE RETRAGE din viata politica

Decizie cel putin bizara a fostului cancelar austriac Christian Kern. El a anuntat sambata ca se retrage din viata politica, renuntand astfel si la candidatura pentru presedintia Comisiei Europene pe care .

A murit... Din pacate e adevarat: Gabriela Cristea e in doliu...

Gabriela Cristeasi echipa de la emisiunea Te iubesc de nu te vezi sunt in doliu. Unul dintre participantii de la show s-a stins din viata. Gabriela Cristea si-a stapanit cu greu lacrimile, in.

Roxana Ciuhulescu s-a maritat a doua oara: Este cel mai frumos moment din viata mea

Roxana Ciuhulescu si Silviu Bulugioiu s-au casatorit duminica, in Biserica Sfintilor din Capitala. Dar acesta nu a fost singurul motiv de sarbatoare al primei zile de duminica din luna octombrie, pentru ca.

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )