Libnet.ro
UNICEF

01:05

DOLIU iN LUMEA BIKERILOR! Ce mai sexy motociclista din lume a murit intr-un accident (FOTO)

B1 B1,
DOLIU iN LUMEA BIKERILOR! Ce mai sexy motociclista din lume a murit intr-un accident (FOTO)

Doliu in lumea bikerilor. Cea mai sexy motociclista din lume a murit intr-un groaznic accident rutier. Rusoaica Olga Petrova, 22 de ani, a pierdut controlul motocicletei si s-a izbit de o masina, murind pe. continuă pe B1

Cea mai sexy motociclista din lume, UCISA de viteza: Avea doar 22 de ani (FOTO)

Olga Petrova, considerata cea mai sexy motociclista din Rusia sau chiar din lume, a murit intr-un oribil accident rutier, in timp ce mergea cu motocicleta pe un drum din Moscova. Politisti au dezvaluit.

Tragedie uriasa! Olga Petrova, cea mai sexy motociclista, a murit la 22 de ani

Olga Petrova, considerata cea mai sexy motociclista din Rusia sau chiar din lume, a murit intr-un oribil accident rutier. Tanara de 22 de ani s-a izbit cu motocicleta de o masina si a murit pe loc. Tragedia a.

24 IT. Cum arata cel mai usor laptop din lume

Iulia Nagy si Laurentiu Matache au prezentat in premiera, cum arata cel mai usor laptop din lume. Este vorba despre modelul Swift 5 de la Acer, prezentat de curand la Berlin. Este recunoscut ca cel mai usor.

Care este povestea uneia dintre cele mai mici republici din lume

Ce a inceput ca o gluma de intai aprilie s-a transformat in una dintre cele mai mici republici din lume Rezidentii republicii Uzupis, situata in interiorul capitalei Lituaniei Vilnius, spun ca daca te uiti in ochii Sirenei Uzupis atunci cand treci podul si intri in republica nu vei mai vrea sa pleci niciodata, scrieBBC.

O romanca, inclusa in top 50 cei mai buni profesori din lume, si-a dat demisia si a plecat din Romania. Ce a convins-o sa ia aceasta decizie

Romanca Manuela Prajea, profesoara de matematica, inclusa in topul celor mai buni din lume, a luat decizia de a pleca din Romania si a se muta in America. Profesoara preda pana acum doua luni la.

Cea mai veche fosila din lume ar putea fi doar o roca banala

Identificarea celei mai vechi forme de viata de pe Pamant este o sarcina dificila, iar, odata la cativa ani, victoria este detronata de ceva mai vechi si impresionant. Pentru o vreme, cele.

Cea mai batrana femeie din lume face marturisiri socante!in 129 de ani a fost fericita o singura zi

Koku Istambulova are 129 de ani, fiind nascuta pe 1 iunie 1889, potrivit pasaportului ei. Ea a vorbit despre ziua in care poporul ei cecen a fost deportat in masa de catre Stalin in stepele din Kazakhstan in.

Ionut Budisteanu, unul dintre cei mai influenti tineri din lume, stie cum va arata lumea de maine!

Ionut Budisteanu a devenit bursier al Fundatiei Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei cand avea 15 ani. in 2013 a obtinut recunoasterea internationala, dupa ce a obtinut marele premiu la una dintre cele .

Spaniolul care produce la Gorj cel mai scump condiment din lume. Cat costa un kilogram de sofran pe piata alimentara

Dealurile din comuna Bustuchin, judetul Gorj, s-au transformat in violet la inceputul toamnei. Este culoarea sofranului, o planta care produce cel mai scump condiment din lume. Sofranul este cultivat la Bustuchin de un spaniol, pe o suprafata de aproximativ 2. 500 de metri patrati.

Biologul care incearca sa gateasca in Antarctica la -70 de grade Celsius. Cea mai izolata baza de cercetare din lume

Cat de greu e sa gatesti un banal ou in Antarctica? Raspunsul la aceasta intrebare il are Cyprien Verseux, un biolog si glaciolog care lucreaza in cea mai izolata baza de cercetare din lume: Concordia din Antarctica. Acesta a realizat o serie de fotografii care surprind cat de complicat este sa prepari mancarea la -70 de grade.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )