Libnet.ro
UNICEF

07:00

DOLIU iN LUMEA POLITICA! A murit al doilea om in stat! Toata tara este iN STARE DE SOC

B1 B1,
DOLIU iN LUMEA POLITICA! A murit al doilea om in stat! Toata tara este iN STARE DE SOC

Tragedie in viata politica ceha!A murit presedintele Senatuli, Jaroslav Kubera, la varsta de 72 de ani, la scurt timp dupa ce ar fi tinut un discurs in parlament. continuă pe B1

DOLIU iN POLITICA! A murit presedintele SENATULUI din Cehia (FOTO)

Este doliu in politica din Cehia! A murit presedintele Senatuli, Jaroslav Kubera, la varsta de 72 de ani, la scurt timp dupa ce ar fi tinut un discurs in parlament. A fost unul dintre cei mai respectati si.

Medicamente scoase de pe piata, in farmaciile din toata tara. Ce recomanda Agentia Medicamentului

Medicamentele care contin ranitidina vor fi scoase de pe piata, in farmaciile din toata tara, in urma unei recomandari a ANMDMR. Decizia este luata la nivel European. Ce recomanda Agentia Medicamentului? Medicamente scoase de pe piata, in farmaciile din toata tara Directoratul European pentru Calitatea Medicamentului EDQM) a suspendat Certificatele de conformitate cu Farmacopeea Europeana .

Prognoza ANM pentru luni, 20 ianuarie. Vremea sufera modificari, in toata tara

Vremea va suferi modificari, din aceasta luni, pe 20 ianuarie. inca de la inceputul saptamanii, locuitorii tarii vor resimti schimbari de temperatura, cat se poate de semnificative. Vor putea fi observate si fenonomene meteo ceva mai extreme, odata cu lasarea serii, precum rafale de vant sau ceata. Acestea vor fi, insa, scurte ca durata si .

Peste 700 de cazuri de gripa, in toata tara. Doi oameni au murit. La Buzau, este alerta

Sezonul gripal incepe in forta in marile orase. Aproape 700 de oameni din Bucuresti, Constanta, Ploiesti, precum si din alte centre urbane au contractat virusul, iar doi au murit.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )