Libnet.ro
UNICEF

17:45

Doliu in lumea presei. Un cunoscut prezentator TV s-a stins din viata

Antena3 Antena3,
Doliu in lumea presei. Un cunoscut prezentator TV s-a stins din viata

Prezentatorul TV Denis Norden s-a stins din viata la varsta de 96 de ani. Anuntul a fost facut de familia sa. Barbatul a murit miercuri dimineata, dupa multe saptamani petrecute in spitalul Royal. continuă pe Antena3

Doliu! Un celebru comediant s-a stins din viata (FOTO)

Comediantul francez Jean Piat s-a stins din viata, marti seara, la varsta de 93 de ani. Barbatul a murit la 8 luni dupa ce sotia sa, romanciera si comedianta Francoise Dorin, a decedat. Comediantul urma.

DOLIU! Un celebru sportiv s-a stins din viata (FOTO)

Jucatorul de judo Constantin Bogdan s-a stins din viata la varsta de 80 de ani. Anuntul a fost facut de Federatia Romana de Judo care a transmis un mesaj de condoleante. Nascut pe data de 18 mai 1938 i.

Doliu in lumea filmului! Un cunoscut actor s-a stins din viata a 85 de ani

Doliu in lumea filmului! Actorul Dudley Sutton, cunoscut din seriale ca EastEnders si Holby City, s-a stins din viata la varsta de 85 de ani. Veste a fost confirmata de impresarul sau. Sutton.

DOLIU in cinematografie! Un celebru actor s-a stins din viata. Milioane de fani, in lacrimi (FOTO)

Actorul Peter Donat s-a stins din viata in propria locuinta din California, la varsta de 90 de ani. Anuntul a fost facut de sotia sa care a precizat ca barbatul a murit in urma unor complicatii pe fondul.

Doliu in lumea sportului. Un cunoscut campion MMA s-a stins din viata. Fanii sunt socati

Norifumi Yamamoto, cunoscut in lumea artelor martiale sub numele de Kid, multiplu campion atat in MMA cat si in kickboxing, a murit la varsta de 41 de ani, din cauza cancerului. Norifumi Yamamoto era.

Doliu in lumea cinematografiei! Un celebru actor s-a stins din viata

Actorul Peter Donat s-a stins din viata in propria locuinta din California, la varsta de 90 de ani. Donat e cunoscut pentru rolurile pe care le-a avut in filme precum Godfather II, The War of.

Presa din Romania, in DOLIU! Unul dintre cei mai apreciati si cunoscuti comentatori sportivi s-a stins din viata (FOTO)

Comentatorul sportiv Gheorghe Soana s-a stins din viata, luni, la varsta de 73 de ani. Acesta suferea de o boala necrutatoare. Gheorghe Soana a general roman in rezerva, iar, dupa iesirea la pensie,.

TRAGEDIE! Una dintre cele mai importante artiste postbelice din Romania s-a stins din viata (FOTO)

Una dintre cele mai importante artiste postbelice din Romania, Geta Bratescu, s-a stins din viata, miercuri dimineata, la varsta de 92 de ani. Geta Bratescu, nascuta in 1926, in Ploiesti, a studiat la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )