Libnet.ro
UNICEF

10:00

DOLIU in lumea presei! A murit una dintre cele mai cunoscute VOCI din televiziune (VIDEO)

B1 B1,
DOLIU in lumea presei! A murit una dintre cele mai cunoscute VOCI din televiziune (VIDEO)

Marius Ancuta, comentatorul celor mai importante evenimente din snooker, a murit la varsta de 50 de ani. Eurosport a dat vestea in aceasta seara, prin intermediul lui Noli Cobilanschi, Director Editorial. continuă pe B1

ADIO!. A MURIT una dintre cele mai indragite prezentatoare TV din Romania! Durere fara margini

Prezentatoarea Carmen State s-a stins din viata la varsta de 51 de ani. Anuntul a fost facut pe o retea de socializare. Adio, Carmen State! Dumnezeu sa te odihneasca in pace! Carmen State,.

Programul Electric Castle 2018. Una dintre cele mai asteptate trupe si-a anulat concertul

A inceput Electric Castle. Peste 200. 000 de persoane sunt asteptate festivalulde la Castelul Banffy din comuna Bontida, judetul Cluj, care a inceput miercuri si se va desfasura pana pe.

Scandal inainte de turneul de tenis de la Bucuresti: Una dintre cele mai importante jucatoare din Romania nu a primit invitatia. Mihaela Buzarnescu a trecut prin aceeasi situatie in 2017

In ciuda faptului ca a ajuns pe tablourile principale atat de la Roland Garros cat si de la Wimbledon, organizatorii turneului de Bucuresti, care debuteaza luni la Arenele BNR, nu au considerat ca Alexandra.

Claudiu Manda: Iohannis a respectat Constitutia si a promulgat una dintre cele trei Legi ale Justitiei

Senatorul PSD Claudiu Manda a afirmat, joi, ca presedintele Klaus Iohannis a respectat Constitutia si a promulgat una dintre Legile Justitiei, mentionand ca el nu poate sa se pronunte daca Parlamentul trebuie.

Detalii spectaculoase despre Venezuela. Tara cu o rata uriasa a criminalitatii are unele dintre cele mai frumoase femei din lume

54% din teritoriul Venezuelei este zona protejata prin lege si se afla in top 10 tari cu cea mai bogata biodiversitate din lume. De asemenea, Venezuela are cele mai frumoase femei din lume, avand 6 castigatoare ale concursului Miss World si 7 ale competitiei Miss Universe.

Reduceri eMAG centrale termice. TOP cele mai bune modele de cautat in oferte

Cei care cauta o centrala termica in aceasta perioada, trebuie sa studieze oferte celui mai mare magazin electronic. Iata cateva dintre cele mai tari reduceri eMAG centrale termice de astazi:.

Adrenalina driftului revine cu cea mai dura etapa din campionat pe TransRarau

Cea de-a patra etapa din Campionatul National de Drift va avea loc in acest weekend pe una dintre cele mai spectaculoase sosele din Romania, TransRarau, acolo unde si-au anuntat prezenta piloti din trei tari.

Un medic indian face minuni intr-un spital aflat in unul dintre cele mai sarace judete din Romania. A reusit o noua operatie in premiera

Singh Bhupinder, medicul indian care profeseaza in Caransebes este autorul unei noi premiere medicale in judetul Caras-Severin. in urma cu cateva zile, specialistul in cirurgie plastica a operat un copil de 9 ani, din Caransebes, cu un diagnostic de sindactilie la membrul inferior stang, degetele 4 si 5.

Amenajarea unuia dintre cele mai spectaculoase locuri din Brasov, blocata de ursi

Planurile de amenajare a Cascadei Tamina din Masivul Piatra Mare nu pot fi pentru moment puse in aplicare din cauza ursilor. De doi ani se asteapta un aviz de mediu care a fost din nou refuzat pe motiv ca zona este un culoar prin care ursii coboara si urca in Postavaru, iar lucrarile ar perturba acest lucru.

Cele mai bune bancuri cu betivi. Cum isi cauta masina in parcare un cetatean in stare de ebrietate

Betivii sunt o sursa inepuizabila de glume. Pe seama lor s-a glumit intotdeauna si continua sa se glumeasca. Nici nu e de mirare, avand in vedere ca, la betie, oamenii sunt capabili de cele mai hazlii reactii si sunt dispusi la cele mai amuzante intamplari.

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )