Libnet.ro
UNICEF

12:01

Doliu in lumea sportului din Romania! Un cunoscut antrenor s-a stins din viata

Antena3 Antena3,
Doliu in lumea sportului din Romania! Un cunoscut antrenor s-a stins din viata

Aurelian Segarceanu, antrenor emerit de tenis, tatal fostului jucator Florin Segarceanu, actualul capitan-nejucator al echipei de Fed Cup a Romaniei, a murit la varsta de 84 de ani. Nascut la 16 ianuarie. continuă pe Antena3

Cea mai veche rafinarie din Romania, de vanzare pe OLX

Prima rafinarie romaneasca si una dintre cele mai vechi din Europa, Steaua Romana Campina, este de vanzare pe OLX, cel mai mare site de mica publicitate din Romania, ca si cum ar fi un apartament. Anuntul a fost pus de catre un consultant imobiliar,.

Snoop Dogg a publicat imagini de la protestele din Romania. Mesajul rapperului american - VIDEO

Au mai ramas doar cateva zile pana cand papperul Snoop Dogg va veni in Bucuresti. Artistul a postatun clip de la protestele din Romania, alaturi de un mesaj jignitor adresat fortelor de.

VIDEO si FOTO Destinatii de weekend: Cazanele Dunarii, unul dintre cele mai spectaculoase locuri din Romania

Daca nu ai ajuns inca la Cazanele Dunarii, e timpul sa iti rezervi un weekend pentru a vizita unul dintre cele mai spectaculoase locuri din Romania. Locul atrage in fiecare an o multime de turisti. Pe langa vizitarea obiectivele turistice, poti face.

Cea mai veche rafinarie din Romania se vinde pe OLX

Cea mai veche rafinarie din Romania se vinde pe OLX. Este vorba despre rafinaria Steaua Romana din Campina, care a intrat in insolventa in 2014. Pretul cerut de vanzator pentru rafinarie si pentru.

Doliu in lumea sportului: Unul dintre cei mai buni jucatori din istoria Romaniei a murit (FOTO)

Fostul jucator de rugby Radu Demian a murit la 80 de ani, informeaza Libertatea. Supranumit Gigantul Carpatilor, Demian a fost capitan al echipei nationale de rugby a Romaniei si multiplu campion cu.

Masinile diesel, interzise OFICIAL: Situatie CRITICA in marile orase din Romania. Ce se intampla in Bucuresti

Mai multe state europene, printre care si Romania, risca sa fie sanctionate de Comisia Europeana pentru ca nu au luat masuri clare pentru reducerea a poluarii in marile orase, cauzata de masinile.

Revista Ultra, care se ocupa de fenomenul ultras din Romania, anunta ca nicio galerie nu participa la miting / Jandarmeria: in Piata au venit membrii galeriilor

Ultra, publicatia care trateaza fenomenul ultras in Romania, a transmis ca nicio galerie de fotbal nu va merge la mitingul Diasporei din Piata Victoriei. ii anuntam pe urmaritorii nostri ca nicio.

Republica Moldova vrea sa copieze mitingul diasporei din Romania: Apelul pentru protest de amploare facut de Maia Sandu

Mitingul disaporei ce are loc vineri in Piata Victoriei din Bucuresti este sursa de inspiratie pentru liderii politici pro-europeni de la Chisinau care vor sa organizeze o manifestatie de acelasi fel si peste.

Volumul investitiilor pe piata imobiliara din Romania, in scadere

Tim Wilkinson, C and W Echinox: Romania va beneficia de o tendinta naturala a investitorilor de a se orienta mai spre Est Piata imobiliara autohtona a consemnat, in primele sase luni ale anului curent, un volum investitional in scadere cu 27%, fata de perioada similara a anului precedent, de la 530 de milioane de euro, la aproximativ 386 de milioane de euro, arata calculele si estimarile Cushman and Wakefield Echinox. Scaderea vine, spun specialistii, pe fondul unui numar substantial de tranzactii care nu au fost semnate pana la data de 30 iunie, eventuala concretizare a acestora, in cea de-a doua jumatate a lui 2018, urmand sa impulsioneze piata spre un nivel al tranzactiilor comparabil cu cel atins in 2017, de circa un miliard de euro, mai transmite compania de consultanta in domeniul imobiliar.

actualitate, 12:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )