Libnet.ro
UNICEF

17:00

DOLIU in POLITICA! Din pacate, A MURIT... LACRIMI pentru VIORICA DANCILA!

B1 B1,
DOLIU in POLITICA! Din pacate, A MURIT... LACRIMI pentru VIORICA DANCILA!

Fostul premier al Romaniei, Viorica Dancila, este in doliu. CUTREMUR MONDEN! VALENTINA PELINEL SI VALENTINA PELINEL AU FACUT ANUNTUL, DUPA UN AN DE CASNICIE! E BOMBA ANULUI Matusa sa, singura din partea. continuă pe B1

Legea care ii vizeaza pe toti profesorii din Romania. Avertisment dur pentru elevi. Nu vor avea nicio sansa

Dupa 30 de ani si, aproximativ, 20 de Ministrii ai Educatiei, iata ca nu ne dezicem de hatarul de a mai schimba cate ceva, cand vine vorba de legea care guverneaza sistemul educational din Romania. Noul Ministru, Monica Anisie anunta o noua modificare in Legea Educatiei, dar de data aceasta vizeaza direct cadrele profesorale. Legea .

DOLIU in Parlamentul Romaniei! Din pacate, A MURIT... Da, este vorba CHIAR DE EL...

Zi neagra pentru scena politica din Romania! CATALIN BOTEZATU, ACCIDENT TERIBIL! IMAGINI SOCANTE DE LA FATA LOCULUI! DIN PACATE, VESTEA TRISTA A FOST CONFIRMATA GALERIE FOTO) Haralambie Cotarcea, fost.

DOLIU! Amalia Nastase a primit o LOVITURA CUMPLITA! Din pacate, medicii au confirmat ca s-a stins din viata (FOTO-VIDEO)

Amalia Nastase trece prin momente grele! SECRETUL LUI FUEGO A IESIT LA IVEALA! EA E FEMEIA DIN VIATA CANTARETULUI! SOC TOTAL PENTRU IRINA LOGHIN Vedeta este.

S-A TERMINAT! Din pacate, este vorba de Monica Davidescu si Aurelian Temisan. Nimeni NU SE ASTEPTA la asta... Fanii sunt in lacrimi

Veste trista pentru fanii cuplului Monica Davidescu si Aurelian Temisan! ADIO, RONA HARTNER! VESTEA TRISTA DESPRE MAREA ACTRITA A FOST CONFIRMATA! CU REGRET VA ANUNTAM CA. Dupa 7 ani de Boeing.

A fost finalul: Oana Lis a izbucnit in lacrimi. Din pacate fostul primar Viorel Lis

Viorel Lis continua sa aiba mari probleme de sanatate dupa ce, acum cateva luni, a suferit un atac cerebral.

Licu, despre o candidatura pentru un mandat de procuror general: Ma gndesc foarte serios Din pacate, multi colegi se multumesc cu ce primesc si nu se implica foarte mult

Procurorul general interimar Bogdan Licu spune ca se gandeste foarte serios daca va candida pentru un mandat plin, dar nu a luat inca o decizie. intrebat daca reprosurile ministrului Justitiei la adresa procurorilor sunt indreptatite, Licu a spus ca multi colegi se multumesc cu ce primesc si nu se implica foarte mult in solutionarea unor cauze, iar lucrul acesta se vede.

Incendiile de vegetatie din Australia, prea mari pentru a fi stinse

Oficialii avertizeaza ca uriasul incendiu care se intinde pe 60 km patrati, la nord de orasul australian Sydney, nu poate fi stins pentru moment, conform BBC.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )