Libnet.ro
UNICEF

14:15

DOLIU LA PRO TV! Lacrimi pentru NEA POPA din la BLOC! Astazi a MURIT

B1 B1,
DOLIU LA PRO TV! Lacrimi pentru NEA POPA din la BLOC! Astazi a MURIT

Actorul Tudorel Filimon, devenit cunoscut pentru rolul lui Nea Popa din serialul La bloc. Din pacate, a primit o grea lovitura. continuă pe B1

DOLIU la PRO TV! A MURIT cu zile! Ce TRAGEDIE imensa ...

A trecut o luna de cand Emma Neagu, tanara de doar 15ani carea aparut la show-ulRomanii au talent si a lasat pe toata lumea cu lacrimi in ochi, a incetat.

SOC la ANTENA 1! Din pacate, Dani Otil ... ACCIDENTUL a fost horror!

Dani Otil, indragitul prezentator de la Antena 1,si-a uimit fanii virtuali cu ultima poza pe care a publicat-o pe Instagram.

Brigitte Sfat, eliminata de la Ferma! inlaturata din show-ul de la PRO TV de rivala Otniela

Brigitte Sfat a fost eliminata de la Ferma chiar de catre rivala sa, Otniela Sandu. A fost al patrulea duel prin care a trecut Brigitte, care s-a vazut nevoita sa il lase pe Florin Pastrama in show-ul de la Pro TV alaturi de Otniela, fata de care acesta are o afinitate inca de la inceputul [] .

LACRIMI pentru RONA HARTNER! Imagini GREU de privit! CANCERUL i-a pus CAPAC!

Problemele de sanatate ale Ronei Hartner s-au agravat din pacate in ultimele luni. , artista fiind supusa unei interventii chirurgicale extreme. Artista a fost operata dupa ce medicii i-au descoperit o tumora.

Sansa la viata sanatoasa: screening pentru depistarea HPV, din fonduri europene

In tot mai multe comune din Romania se pot citi afise cu mesajul Vino pentru un test gratuit de screening pentru cancerul de col uterin. La data anuntata pe afis, un cabinet medical mobil ajunge in zone.

Summitul de la Sibiu: UE pregateste viata in 27 si incepe negocierile pentru posturile cheie din arhitectura europeana

Liderii tarilor UE se reunesc joi la Sibiu, fara Marea Britanie, pentru a discuta agenda strategica pe urmatorii cinci ani, dar si pentru a deschide balul pretendentilor la marile posturi europene, scrie AFP.

STUDIU GFK PENTRU PRIMUL TRIMESTRU DIN 2019: Piata romaneasca a bunurilor de folosinta indelungata, in scadere cu 2%

Piata romaneasca a bunurilor de folosinta indelungata a marcat o scadere de aproape 2% fata de primele trei luni ale anului trecut, ajungand la o valoare de 700 milioane de euro in primul trimestru din 2019, arata un studiu Gfk Temax.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )