Libnet.ro
UNICEF

23:16

DOLIU in PSD! A murit dupa sedinta CEX! E TRAGEDIA momentului in Romania

B1 B1,
DOLIU in PSD! A murit dupa sedinta CEX! E TRAGEDIA momentului in Romania

Fostul prefect de Braila, presedinte al PDSR si PSD, senator si apoi deputat de Braila, Viorel Balcan a incetat din viata luni seara. Politicianul a fost internat duminica la Spitalul Judetean de Urgenta. continuă pe B1

PSD a decis: Sedinta CEx in care se va decide soarta Guvernului Dancila, organizata la inceputul saptamanii viitoare

Soarta Guvernului Dancila se va decide la inceputul saptamanii viitoare. Liderii PSD se vor reuni luni, 19 noiembrie, incepand cu ora 11. 00, intr-o sedinta a Comitetului Executiv National CExN),.

Dragnea, dupa sedinta conducerii PSD: Nu a dorit nimeni ca Firea sa fie exclusa

Liviu Dragnea a declarat, luni seara, dupa sedinta conducerii PSD, ca nu a dorit nimeni ca Gabriela Firea sa fie exclusa din partid. Eu am explicat in CEX, am incercat sa o conving pe Gabriela Firea-.

Tudorel Toader, dupa sedinta CSM: Eu am evaluat faptele! Eu am pus concluzii de ministru al Justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a facut declaratii dupa sedinta CSM. Acesta a tinut sa precizeze ca a facut o analiza manageriala a lui Augustin Lazar si nu un raport stiintific. Mi-a spus ca.

Tragedie langa Deva. Un sofer de TIR a murit, dupa ce a adormit la volan

Un accident rutier grav a avut loc langa Deva. Un sofer de TIR a murit dupa ce a adormit la volan. Camionul a iesit de pe sosea, a rulat 30 de metri pe camp si s-a oprit intr-un copac. Soferul unui TIR inma.

TRAGEDIA MOMENTULUI in Romania! A MURIT de dimineata! NU a putut fi SALVAT! INIMA i-a CEDAT

Lumea muzicii e mai saraca acum! Din pacate, Romeo Talmaciua murit, joi dimineata. S-a stins la varsta de 61 de ani, la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui, in urma unui infarct. Talmaciu a fost.

Tudose, inainte de sedinta CEx: O remaniere nu e motiv de veselie. Cum va vota in cazul Gabrielei Firea

Fostul premier Mihai Tudose a vorbit luni dimineata de probleme din cadrul PSD. Fostul sef al Guvernului a precizat ca o remaniere nu e un motiv de veselie si ca va vota impotriva sancionarii oricarui coleg.

Liviu Dragnea, declaratii de presa dupa sedinta conducerii PSD: / Viorica Dancila confirma schimbarea a 8 ministri

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, si premierul Viorica Dancila au anuntat luni seara, dupa o sedinta de peste sapte ore a conducerii PSD, schimbari la conducerea a opt ministere. Unii ministri isi schimba portofoliul, cum este cazul Liei Olguta Vasilescu, care trece de la Munca la Transporturi, altii revin in Guvern, dupa ce au mai fost in Cabinetul Tudose - Ilan Laufer - sau Grindeanu - Gabriel Les. Nu a fost singurul subiect de pe ordinea de zi a conducerii PSD. Gabriela Firea a demisionat de la conducerea PSD Bucuresti si nu mai este presedinte interimar la filiala din capitala, in timp ce conducerea organizatiei Ilfov a fost dizolvata cu totul. Mihai Fifor pleaca de la conducerea ministerului Apararii dar pare ca a fost recuperat in cadrul partidului, unde a primit o functie de conducere - tot interimara - urmand a se ocupa de Consiliul National.

LIVETEXT Liviu Dragnea, declaratii de presa dupa sedinta conducerii PSD / Viorica Dancila confirma schimbarea a 8 ministri

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, sustine declaratii de presa dupa reuniunea conducerii PSD in care s-a decis schimbarea mai multor ministri si inlaturarea Gabrielei Firea de la conducerea organizatiei Bucuresti.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )