Libnet.ro
UNICEF

08:30

DOLIUin presa sportiva! Cel mai longeviv comentator A MURIT! (FOTO)

B1 B1,
DOLIUin presa sportiva! Cel mai longeviv comentator A MURIT! (FOTO)

Comentatorul sportiv Gyorgy Szepesi s-a stins din viata la varsta de 96 de ani. Barbatul intrase in Cartea Recordurilor drept cel mai longeviv comentator, avand o cariera de aproximativ 50 de ani, informeaza. continuă pe B1

Xiaomi are cel mai ieftin telefon cu cel mai rapid procesor

Xiaomi lucreaza simultan la o serie stufoasa de aparate. Pe parcursul ultimelor saptamani, am oferit detalii despre cele mai importante dintre ele. in schimb, este prima oara cand aflam informatii despre Xiaomi Pocophone F1 si s-ar putea sa fie cel mai interesant dintre toate. Chinezii de la Xiaomi au venit la inaintare in ultimii ani [].

Eclipsa de Luna. Mai sunt doar cateva ore pana la cel mai important eveniment astral din aceasta vara

Mai sunt doar cateva ore pana la cel mai important eveniment astral din aceasta vara. Cea mai lunga eclipsa de luna din acest secol va avea loc in aceasta seara. Sase ore, incepand cu ora 21, vom putea.

Sova: Lucrul cel mai greu care se petrece la TAROM este ca a crescut gradul de incarcare al aeronavelor cu 22%

Lucrul cel mai greu care se petrece astazi la TAROM este ca a crescut gradul de incarcare al aeronavelor cu 22%, nu sa semnezi contracte, a declarat joi, la Antena 3, ministrul Transporturilor, Lucian Sova, noteaza Agerpres.

Sevda Memet, tanara care se pregateste la cel mai bun MBA din lume pentru a schimba sistemul medical romanesc

Sevda Memet are 26 de ani, este absolventa summa cum laude a Facultatii de Medicina din cadrul Universitatii Ovidius din Constanta si a fost admisa recent la cel mai bun program MBA din lume - Knight-Hennessy, la faimoasa Universitatea Stanford. Tanara.

Transferul ANULUI! Juventus Torino l-a cumparat pe cel mai bun junior al Romaniei (FOTO)

Transfer de senzatie la Juventus Torino! Campioana Italiei l-a cumparat pe cel mai promitator junior din Romania. Radu Dragusin, capitanul nationalei de tineret U16 a Romaniei, a semnat, dupa un scandal.

VIDEO FOTOGALERIE Cel mai lung tunel de cale ferata construit n Romnia dupa 1989 - Un nou tronson de cale ferata lnga Sighisoara fost deschis circulatiei pe un fir la 160 km/h

Firul II de cale ferata modernizat pe traseu feroviar nou-construit intre Sighisoara si Danes a fost dat in exploatare, anunta CFR Infrastructura. Tronsonul deschis are o lungime de circa 5 km si este realizat pe pe intervalul de statii Sighisoara - Atel, care cuprinde 4 poduri feroviare, printre care podul in forma de arc peste raul Tarnava Mare lung de 135 de metri si doua tuneluri: Tunelul Sighisoara, in lungime de 401 m si Tunelul Danes, in lungime de 969 m, cel mai lung tunel de cale ferata construit in Romania dupa 1989. Deschiderea traficului feroviar vine cu o intarziere de trei ani.

Indicele Robor la trei luni a crescut la 3,46%! Este cel mai mare nivel din februarie 2014

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,46%, cel mai mare nivel din februarie 2014, potrivit datelor publicate joi de Banca.

Cel mai mare investitor in titluri de stat din lume: Urmatoarea recesiune are loc in urmatorii 3-5 ani. Nu va puneti toate ouale intr-un singur cos!

SUA va intra cel mai probabil in recesiune in urmatorii 3-5 ani, efectul de contagiune urmand sa se simta puternic la nivelul economiilor si pietelor financiare globale, considera analistii Pimco , compania americana care administreaza active de 1,77.

VIDEO Golul marcat de Pavard contra Argentinei, cel mai frumos de la CM 2018

Golul reusit de francezul Benjamin Pavard in poarta Argentinei, la partida din optimile CM 2018, a fost desemnat cel mai frumos de la competitia din Rusia, dupa votul fanilor.

Cel mai recent roman al scriitorului Haruki Murakami, declarat material indecent de un tribunal din Hong Kong

Cel mai recent volum al scriitorului Haruki Murakami a fost declarat indecent de un tribunal din Hong Kong, nefiind scos la vanzare intr-un targ de carte, anunta The Guardian. Aproape 2000 de oameni au semnat deja o petitie prin care se cere anularea deciziei, multi considerand ca Hong Kong va fi vazuta drept cea mai conservatoare zona din Asia de Est, lucru ce ii va face de rusine pe locuitorii metropolei.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )