Libnet.ro
UNICEF

12:01

Domnul Steven Van Groningen demisioneaza din Comitetul Reprezentantilor Fondul Proprietatea

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Domnul Steven Van Groningen demisioneaza din Comitetul Reprezentantilor Fondul Proprietatea

Franklin Templeton International Services S. and 192; R. L, in calitate de administrator de fond de investitii alternative si administrator unic Administratorul Fondului) al Fondul Proprietatea S. Fondul), prin prezenta, anunta ca domnul Steven van Groningen a decis sa se retraga din functiile detinute in cadrul Comitetului Reprezentantilor Comitetul) si in Comitetele Consultative ale Fondului, anunta un comunicat de presa transmis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Steven van Groningen a demisionat din Comitetul Reprezentantilor al Fondului Proprietatea

Steven van Groningen a decis sa se retraga din functiile detinute in cadrul Comitetului Reprezentant.

Business report: Romania importa un milion de tone de otel-beton, adica 100% din necesar. Controale Inspectia Muncii: Ce aspecte vor viza inspectorii. Se castiga mai bine la stat decat la privat. Cum echilibram balanta?

Boom-ul constructiilor in Romania face sa duduie fabricile vecinilor: importam un milion de tone de otel-beton, adica 100% din necesar * Steven van Groningen se retrage din functiile detinute in cadrul Fondului Proprietatea * Controale Inspectia Muncii: Ce aspecte vor viza inspectorii in ultimul trimestru din 2020 * De ce plang romanii dupa majorarea pensiilor cu 40% * Este foarte putin probabil ca licitatia pentru 5G sa aiba loc in acest an * iPS Teodosie, intr-o reclama a unui local privat care organizeaza parastase: E mare lucru sa ai unde sa faci pomana in tihna65279; * Romania are nevoie de o viziune de tara. Cum o putem avea? * Cum vad analistii BNR in oglinda criza din 2008 si pe cea de acum * Romania, paradoxul Europei: Se castiga mai bine la stat decat la privat. Cum echilibram balanta? * Ar deschide sampania managerii de bani romani la aparitia vaccinului COVID-19?.

actualitate, 12:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )