Libnet.ro
UNICEF

14:00

Boris Johnson, Donald Trump al Marii Britanii. Posibilele consecinte ale desemnarii noului prim-ministru

Adevărul Adevărul,
Boris Johnson, Donald Trump al Marii Britanii. Posibilele consecinte ale desemnarii noului prim-ministru

Se spune ca oamenii il numesc Britain Trump si oamenii zic ca e un lucru bun. Asta inseamna ca acolo oamenii ma iubesc. Ca asta este ceea ce vor. Si de asta au ei nevoie - a afirmat presedintele Trump. continuă pe Adevărul

USA Today: Premierul Marii Britanii, Boris Johnson, este ca Trump. Numai ca nu e

Are parul vopsit blond, buze injectate si o privire albastra sticloasa ca a unei surori sadice dintr-un spital de nebuni, spunea Johnson despre Hillary Clinton in 2007. Este tentat sa faca pe bufonul. Nu e clar daca chiar este unul. E o enigma, scrie USA Today, citat de Rador.

Cine este Boris Johnson, viitorul premier al Marii Britanii. Ce parere are despre romani

Boris Johnson va deveni noul premier al Marii Britanii. Liderul Partidului Conservator este unul dintre marii promotori ai Brexit. Ce parere are despre romani? Cine este Boris Johnson, viitorul premier al Marii Britanii? Johnson este noul lider al Partidului Conservator si va deveni noul premier al Marii Britanii, conform unui anunt oficial al conducerii formatiunii .

Cine este Boris Johnson, noul premier al Marii Britanii

Boris Johnson este noul premier al Marii Britanii. A reusit sa-si vada visul implinit, acela de a calca pe urmele idolului sau: Winston Churchill. Fiu de eurodeputat si absolvent al prestigioasei.

Cine este Boris Johnson, viitorul premier al Marii Britanii

Boris Johnson este viitorul premier al Marii Britanii. A reusit sa-si vada visul implinit, acela de a calca pe urmele idolului sau: Winston Churchill. Fiu de eurodeputat si absolvent al prestigioasei.

Cand Ivanka Trump se grabeste sa-l felicite pe Boris Johnson si inventeaza o noua tara

Ivanka Trump, fiica presedintelui american Donald Trump, l-a felicitat pe Boris Johnson, noul premier al Marii Britanii, pentru ca a devenit noul premier al United Kingston, scriind gresit numele oficial al Regatului Unit, relateaza The Independent.

Gafa: Ivanka Trump il felicita pe Boris Johnson, noul premier al... United Kingston

Boris Johnson a castigat marti cursa pentru a deveni viitorul prim-ministru al Marii Britanii, iar Ivanka Trump, fiica cea mare a presedintelui SUA, a tinut sa il felicite. insa ea a comis o eroare jenanta in mesajul de felicitare transmis prin intermediul Twitter, scriind gresit numele tarii.

Boris Johnson, primul discurs in calitate de premier al Marii Britanii: Poporul britanic s-a saturat sa astepte. De aceea vom parasi UE pe 31 octombrie

Boris Johnson a sustinut un prim discurs in calitate de premier al Marii Britanii. Acesta a avut numai cuvinte de lauda la adresa fostului premier britanic Theresa May, amintind de dorinta ei profunda de a servi.

VIDEO Boris Johnson este, oficial, premierul Marii Britanii. Primul discurs la 10 Downing Street

Boris Johnson a preluat miercuri functia de premier al Marii Britanii dupa ce Regina Elisabeta a II-a a luat act de demisia Theresei May si a acceptat numirea noului lider al conservatorilor, moment care marcheaza venirea la putere a taberei care a facut campanie pro-Brexit la referendumul din 2016.

Viitorul premier al Marii Britanii, Boris Johnson, rusofil sau rusofob?

Noul prim-ministru al Marii Britanii, Boris Johnson, a vorbit deseori despre Rusia in trecut. El si-a exprimat opinia in legatura cu rolul Rusiei in cazul Serghei Skripal, actiunile Rusiei in Siria si a afirmat la un moment dat ca este un rusofil dedicat.

Turcia saluta alegerea lui Boris Johnson, nepotul otoman, in fruntea Marii Britanii

Turcia a sarbatorit mostenirea turca a noului prim-ministru britanic, Boris Johnson, miercuri, politicieni si canale de presa proclamand ca nepotul otoman ar putea intari legaturile dintre cele doua state aflate la extremitatile Europei, scrie Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )