Libnet.ro
UNICEF

14:30

Donald Trump acuza The New York Times de tradare: Sunt capabili sa faca, sau sa spuna orice, fara sa se gandeasca deloc la consecinte Ce articol a provocat furia presedintelui

B1 B1,
Donald Trump acuza The New York Times de tradare: Sunt capabili sa faca, sau sa spuna orice, fara sa se gandeasca deloc la consecinte Ce articol a provocat furia presedintelui

Presedintele american Donald Trump a acuzat publicatia The New York Times de tradare, pentru ca a publicat un articol in care afirma ca SUA intensifica atacurile cibernetice impotriva Rusiei, relateaza. continuă pe B1

Trump acuza Iranul pentru atacul asupra petrolierelor din Golful Oman

Presedintele american Donald Trump a acuzat, vineri, Iranul, pentru atacul asupra a doua petroliere de la intrarea in Golf, in ciuda faptului ca Teheranul neaga orice implicare, starnind temeri referitoare la o confruntare pe importanta ruta a transportului petrolier.

SUA: New York nu va mai accepta libertatea religioasa ca justificare pentru refuzul vaccinarii

New York a anutat joi ca nu va mai accepta exceptiile legate de decizia parintilor de a nu-si vaccina copiii, chiar daca acestea se bazeaza pe credinte religioase, scrie The Guardian.

Tara lui Donald Trump va exista in curand: nu o gasesti in Statele Unite ale Americii

Israelienii ii sunt datori vanduti lui Donald Trump. Din momentul in care a ocupat postul de presedinte al Statelor Unite ale Americii, Trump a recunoscut suveranitatea Israelului asupra mai multor teritorii. Pe 25 martie 2019, Donald Trump a facut un alt gest menit sa incurajeze atitudinea agresiva a liderilor Israelului in raport cu Palestina. La .

Donald Trump, like-uri pentru Rihanna pe Twitter!

Se stie despre Donald Trump ca este un veriitabil utilizator de Twitter, insa extrem de zgarcit atunci cand vine vorba despre a da like-uri. Iata cum a ajuns Presedintele SUA sa ii dea like Rihannei! .

Opera din New York il omagiaza pe marele Franco Zeffirelli. Poza - cu Angela Gheorghiu

Opera Metropolitana din New York MET) l-a omagiat sambata pe Franco Zeffirelli publicand pe o retea.

Donald Trump, atac la primarul Londrei: Sadiq Khan este o rusine nationala

Presedintele american Donald Trump l-a criticat din nou sambata pe primarul Londrei, Sadiq Khan, afirmand ca acesta este un dezastru si ca ar trebui sa demisioneze urgent, dupa ce doi tineri au fost ucisi si alti trei barbati au fost raniti la Londra vineri, in mai putin de 20 de ore, informeaza agentiile internationale, citate de Agerpres.

Presedintele Donald Trump isi sarbatoreste astazi ziua de nastere

Astazi este ziua de nastere a lui Donald Trump, presedintele Statelor Unite ale Americii. Fostul mag.

Presedintele american implineste astazi 73 de ani. Modurile extravagante in care Donald Trump si-a sarbatorit ziua de nastere in trecut

Presedintele american Donald Trump implineste astazi 73 de ani, devenind doar cel de-al doilea lider de la Casa Alba care atinge aceasta varsta in timpul mandatului, potrivit metro. co. uk.

Gafa a presedintelui american. Donald Trump a spus despre Charles ca este printul balenelor

Presedintele american Donald Trump s-a referit la mostenitorul tronului britanic ca la printul balenelor, in loc de printul Tarii Galilor, intr-o postare pe Twitter, de joi.

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )