Libnet.ro
UNICEF

01:05

Donald Trump, acuzatii dure la adresa FBI. Liderul SUA sustine ca ar fi spionat ilegal campania sa prezidentiala

Antena3 Antena3,
Donald Trump, acuzatii dure la adresa FBI. Liderul SUA sustine ca ar fi spionat ilegal campania sa prezidentiala

Liderul SUA, Donald Trump, a declarat duminica, pe contul sau de Twitter, ca autoritatile americane au spional ilegal campania sa pentru scrutinul prezindential din anul 2016, avand in vedere contextul in care. continuă pe Antena3

Donald Trump vs. Google Images. Inamicii internauti ai presedintelui SUA au facut ca portretul sau sa fie afisat la cautarea dupa termenul idiot

Prima pagina cu rezultate afisata de motorul de cautare Google Images pentru termenul idiot abunda in imagini cu presedintele SUA, Donald Trump.

Donald Trump sustine ca este dur fata de Moscova si crede ca Rusia a sistat actiunile contra SUA / Casa Alba: Declaratia a fost nteleasa gresit, amenintarea rusa exista n continuare

Presedintele american Donald Trump a afirmat miercuri dupa-amiaza ca Moscova a sistat actiunile impotriva Statelor Unite, contrazicand evaluarile serviciilor de informatii americane, care atrag atentia ca ingerintele ruse continua. Liderul de la Casa Alba a sustinut de asemenea ca este presedintele care a avut cea mai dura abordare fata de Rusia. The Times: in privinta Iranului Trump are dreptate, Europa, nuNew Yorker: Cum au mintit Trump si Putin la Helsinki .

Prima reactie a lui Donald Trump dupa ce a aflat ca a fost inregistrat in secret de avocatul sau

Presedintele SUA, Donald Trump, a avut o prima reactie dupa ce a aflat ca avocatul lui l-a inregistrat in secret. Acesta a catalogat gestul avocatului ca fiind ceva de neconceput si probabil.

Donald Trump nu sustine organizarea unui referendum n estul Ucrainei

Presedintele SUA, Donald Trump, nu intentioneaza sa sustina organizarea vreunui referendum in regiunile separatiste din estul Ucrainei, a anuntat vineri seara Casa Alba, potrivit site-ului Axios. com.

Donald Trump l-a invitat pe Vladimir Putin la Casa Alba

Donald Trump vrea o noua intalnire cu Vladimir Putin. Dupa intrevederea de la Helsinki, din 16 iulie, presedintele SUA i-a cerut consilierului sau pentru securitate nationala, John Bolton, sa il invite la.

Donald Trump respinge planul lui Vladimir Putin privind actiuni reciproce de interogare

Presedintele SUA, Donald Trump, nu este de acord cu propunerea omologului sau din Rusia, Vladimir Putin, privind interogarea unor cetateni americani de autoritatile ruse in schimbul cooperarii Moscovei in investigatia privind ingerintele electorale, anunta Casa Alba, potrivit site-ului Axios. com.

DONALD TRUMP nu se lasa! Vrea o noua intalnire cu VLADIMIR PUTIN! Detalii de ULTIM MOMENT

Presedintele american Donald Trump a anuntat ca asteapta cu nerabdare o a doua intalnire cu Vladimir Putin si a sustinut ca summitul de la Helsinki a fost un mare succes. Summitul cu Rusia a fost un.

De cate ori au vorbit la telefon pana acum Donald Trump si Vladimir Putin si cu ce alti lideri din intreaga lume discuta acestia cel mai frecvent

Summit-ul dintre Donald Trump si Vladimir Putin de la Helsinki a declansat o noua isterie in media de stanga occidentala, in conditiile in care, in pofida criticilor aduse liderului de la Casa Alba cu privire la presupusa interferenta a Rusiei in.

Continua razboiul declaratiilor dintre liderii europeni si Donald Trump. Merkel: Europa nu se mai poate baza pe superputerea Statelor Unite

Cancelarul german Angela Merkel a avertizat europenii sa nu se mai bazeze pe superputerea Statelor Unite, continuand schimbul dur de replici dintre presedintele american Donald Trump si liderii europeni care a.

Donald Trump ameninta cu sanctionarea vamala a tuturor importurilor din China

Presedintele american Donald Trump s-a declarat pregatit vineri sa impuna taxe vamale punitive pe toate produsele chinezesti importate de Statele Unite, daca este nevoie, scrie AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )