Libnet.ro
UNICEF

07:45

Donald Trump, acuzatii grave la adresa fostului sau avocat: A mintit!

Antena3 Antena3,
Donald Trump, acuzatii grave la adresa fostului sau avocat: A mintit!

Presedintele american Donald Trump l-a acuzat joi pe fostul sau avocat Michael Cohen ca a mintit mult la audierea sa din Congres, unde acesta l-a acuzat pe liderul de la Casa Alba ca este un escroc, ca a avut. continuă pe Antena3

Noi ACUZATIIla adresa lui Donald Trump. Ce spune o fosta angajata a acestuia

O fosta membra a staff-ului din campania electorala a lui Donald Trump l-a acuzat pe acesta ca ar fi sarutat-o fara consimtamantul ei in 2016, relateaza CNN. Potrivit actului de acuzare, citat de.

Fostul avocat al lui Donald Trump, audiat in Congresul american - LIVE

Fostul avocat personal al lui Donald Trump, Michael Cohen, a declarat miercuri, in cadrul unei audieri publice in Congresul american, ca nu detine probe privind o eventuala colaborare intre echipa de campanie a.

Cohen a declarat ca Donald Trump l-a pus sa initieze peste 500 de amenintari n ultimii zece ani

Michael Cohen, fostul avocat al presedintelui american Donald Trump, a declarat in cadrul audierilor din Congres ca presedintele Donald Trump l-a pus sa faca peste 500 de amenintari in cei zece ani de colaborare, relateaza Mediafax citand Reuters.

Raspunsul lui Donald Trump dupa ce a fost acuzat ca este un escroc, un rasist si un trisor

Michael Cohen a mintit mult, dar nu a mintit despre faptul ca nu a existat nicio intelegere cu Rusia, a declarat presedintele american Donald Trump, in cadrul conferintei de presa de la Hanoi, de joi, relateaza.

Acuzatii grave de CORUPTIE la Spitalul de Psihiatrie Alexandru Obregia din Bucuresti: S-au cumparat produse supraevaluate cu 1.100%

Acuzatii grave la Spitalul de Psihiatrie Alexandru Obregia din Bucuresti. Fosta sefa a Serviciului de Achizitiia spitalului, Elena Faur, si fostul sef al Serviciului Administrativ, Claudiu Cristian.

VIDEO Summit-ul Donald Trump- Kim Jong Un s-a ncheiat fara niciun acord. Coreea de Nord a cerut ridicarea tuturor sanctiunilor / Trump: As fi putut ncheia un acord azi, dar nu as fi fost fericit

Summit-ul dintre presedintele Donald Trump si dictatorul nord-corean Kim Jong Un s-a incheiat fara niciun fel de acord. Principalul motiv pentru care nu a fost semnat niciun acord a fost faptul ca liderul din Coreea de Nord a cerut ridicarea tuturor sanctiunilor impuse, a explicat Donald Trump, intr-o conferinta de presa.

DONALD TRUMP SI KIM JONG-UN, LA A DOUA RUNDA DE DISCUTII: Liderul nord-coreean se declara dispus sa renunte la arsenalul nuclear

Liderul nord-coreean Kim Jong-un a declarat astazi ca este dispus sa renunte la arsenalul sau nuclear si ca nu ar participa la un al doilea summit cu presedintele american Donald Trump daca nu ar fi asa.

Directorul de campanie al presedintelui SUA Donald Trump va conferentia la Academia Romana pe 21 martie

In perioada 20 24 martie 2019 se va afla in Romania Brad Parscale, director al viitoarei campanii prezidentiale a lui Donald Trump din 2020. Brad Parscale este expert in materie de media digitala si a jucat un rol esential pentru victoria lui Donald Trump din 2016.

DONALD TRUMP: Prietenul meu Kim are o mare oportunitate la summitul din Vietnam

Presedintele american Donald Trump si liderul nord corean, Kim Jong Un se intalnesc maine la Hanoi, Vietnam, unde va avea loc al doilea summit.

DONALD TRUMP: Coreea de Nord ar putea sa prospere la fel ca Vietnamul

Presedintele american Donald Trump se intalneste astazi si maine cu liderul nord-coreean Kim Jong-un la Hanoi in cel de-al doilea summit al celor doi lideri, el declarand ca statul nord-coreean ar putea prospera la fel ca gazda summit-ului, Vietnamul, daca ar renunta la arsenalul sau nuclear, scrie Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )