Libnet.ro
UNICEF

00:06

Donald Trump aduce haosul in Marea Britanie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Donald Trump aduce haosul in Marea Britanie

Presedintele american Donald Trump a asistat, astazi, impreuna cu premierul britanic Theresa May, la un exercitiu militar la Academia Militara Regala de la Sandhurst, relateaza News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Donald Trump, in vizita oficiala in Marea Britanie

Donald Trump si sotia sa, Melania, au ajuns la Londra, acolo unde presedintele american va avea o intalnire cu Regina Elisabeta si una cu Theresa May. Trump si va lua parte la o cina,la Palatul.

Donald Trump spera ca Putin ii va deveni prieten

Presedintele american Donald Trump, care se intalneste luni, 16 iulie, la Helsinki cu omologul sau rus Vladimir Putin, a declarat joi ca intalnirea sa cu presedintele rus ar putea fi cea mai usoara din cursul.

Summit cu scantei la Bruxelles: De ce a anulat Donald Trump intalnirea cu Klaus Iohannis (VIDEO)

Presedintele SUA Donald Trump si-a anulat, joi, intalnirile bilaterale pe care le avea programate in marja Summit-ului NATO, inclusiv pe cea cu presedintele Klaus Iohannis, din cauza contradictiilor dintre SUA.

Theresa May: Marea Britanie si Statele Unite vor aprofunda cooperarea bilaterala

Marea Britanie si Statelor Unite vor incerca sa aprofundeze cooperarea dupa Brexit, afirma premierul britanic, Theresa May, dupa intalnirea pe care a avut-o la Londra cu presedintele american, Donald Trump, potrivit Mediafax.

Donald Trump face pasul inapoi dupa criticile aduse Theresei May: Ce spune acum despre Brexit si tratatele comerciale

Presedintele Donald Trump a declarat vineri ca asteapta cu interes sa finalizeze un tratat comercial cu Marea Britanie dupa finalizarea procedurii de Brexit, o schimbare toatala de ton fata de afirmatii.

Un primar din Marea Britanie i-a interzis lui Donald Trump sa intre in oras

Primarul orasului Sheffield din Marea Britanie i- a interzis presedintelui american Donald Trump sa viziteze orasul. Magid Magid a facut anuntul in timp ce a tinea o sedin.

Melania Trump, asemanata cu Belle din Frumoasa si Bestia in timpul vizitei in Marea Britanie. Prima Doamna, inspirata si de stilul Ducesei Meghan Markle

Donald Trump 72) si sotia sa Melania Trump 48 de ani) au ajuns joi la Londra, in prima vizita oficiala in Marea Britanie de la castigarea alegerilor prezidentiale. Prima Doamna a atras atentia prin alegerea vestimentatiei, fiind asemanata cu Belle din Frumoasa si Bestia.

Melania Trump, asemanata cu Belle din Frumoasa si Bestia in timpul vizitei in Marea Britanie. Prima-doamna, inspirata si de stilul Ducesei Meghan Markle

Donald Trump 72) si sotia sa, Melania 48 de ani), au ajuns joi la Londra, in prima vizita oficiala in Marea Britanie de la castigarea alegerilor prezidentiale. Prima-doamna a atras atentia prin alegerea vestimentatiei, fiind asemanata cu Belle din Frumoasa si Bestia.

Donald Trump spune ca ntlnirea cu Vladimir Putin ar putea fi mai usoara dect summitul NATO

Donald Trump a afirmat marti ca intalnirea sa cu Vladimir Putin din Helsinki ar putea fi mai usoara decat summitul NATO din Bruxelles sau chiar vizita din Marea Britanie, in momentul in care pleaca intr-un turneu european de peste o saptamana, scrie AFP.

Donald Trump a lansat un nou atac la adresa aliatilor din NATO / Agentia germana de presa DPA spune ca Trump a amenintat cu retragerea din Alianta, surse Reuters neaga informatia

Presedintele american Donald Trump a lansat joi un nou atac impotriva aliatilor din NATO, acuzand cheltuielile insuficiente pentru aparare si practicile comerciale europene, intr-o sesiune cu usile inchise a summitului Aliantei, scrie Reuters, care citeaza doua surse. UPDATE 12:44 Desi sursele Reuters neaga informatia, agentia germana de presa DPA si cea belgiana, Belga, afirma ca Donald Trump a amenintat cu iesirea din NATO daca Aliatii nu fac eforturi imediate pentru majorarea cheltuielilor militare, dupa cum scrie lesoir. be. UPDATE 12:36 Donald Trump le-a cerut aliatilor sa atinga obiectivul de alocare a 2% din PIB pentru aparare pe termen scurt, potrivit unei surse citate de Reuters. UPDATE 12:29 Trump nu a amenintat cu retragerea din NATO, in ciuda tonului aspru pe care l-a folosit, precizeaza Reuters, care citeaza doua surse din Alianta. UPDATE 12:26 Donald Trump si-a inasprit considerabil tonul in ce priveste cheltuielile pentru Aparare, nominalizand printre alte tari Germania si Spania.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )